Czateria...cd
Jak obowiązki taty nie pochłoną mnie całkowicie to może uda mi się wpaść na jakieś piwko, o ile będzie to wczesny wieczór a Ty nie będziesz mieć innych planów.
Ostatnio edytowano 5 lis 2016, 00:11 przez Dominator, łącznie edytowano 1 raz
Nie wiem o której wyjadę z Krakowa, jak zdążę do 17 się wyrwać to na 19 powinienem być w Grępielni. Zatem około 20 będę w Browarzę, łatwo mnie poznać, długie włosy, boki wygolone i broda
.
Zapraszam, będzie nas pewnie 3-4 osoby. Wpadniemy na Golono i piwo.
Zapraszam, będzie nas pewnie 3-4 osoby. Wpadniemy na Golono i piwo.
..::Born To Rise Hell::..
Dopiero odpalilem. Niby ma jakies przesunięcie klawiatury ale szalu nie ma.
Chcialem z3 compact ale odradzili,tam jest 4,8" a tu 5,2"
Aparat zapowiada sie fajnie a na tym mi zależało.
Chcialem z3 compact ale odradzili,tam jest 4,8" a tu 5,2"
Aparat zapowiada sie fajnie a na tym mi zależało.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Ogólnie zatrważające są ilości konsumpcji piwa szczególnie na wioskach. Kupujemy już paletami i nadźwigać się tego idzie mocno. Jak tak tacham te skrzynki to jakoś odechciewa mi się pić 
Gib napisał(a):efekt 500+ dzieci dużo, życie tańsze
Raczej zmieniło się źródło finansowania, wcześniej pili tyle samo ale musieli sobie gdzieś dorobić to na budowie to na zbieraniu jagód czy grzybów a teraz nie muszą tego robić

To że wyjdzie z kratą Lecha to znaczy że zamożny pewnie przejezdny, jak wyjdzie z kratą Tatry czy Żubra to znaczy że miejscowy.

Ibiza aku raczej do wymiany, Laguna pewnie też ale poczekam na większe mrozy. Zmieniłem właśnie koła w Ibizie, jedna letnia opona z "piłeczką" więc na wiosnę do wymiany (pewnie min. para). Padł też ostatni z oryginalnych zamków, wymieniony. Eh, auta 
Coś siostra ostatnio wspominała że w Ibizie jej centralny nie działa od strony kierowcy