Czateria...cd
Trochę przesadzili...na zegarach się pali kontrolka a na głównym wyświetlaczu już nie wiesz ile pali auto czy której stacji radiowej słuchasz tylko oglądasz takie coś:
Stała pod ścianą prężąc kakao
Kupiłem sobie chinskom ładowarkę z BT i transmiterem FM....działa
, całkiem OK. Po tym jak mi się pojawiło że apka do tego nie działa z iOS 6.0 zrobiło mi się słabo, ale apka jest tylko potrzebna aby ustawić częstotliwość FM. Reszta to już tylko BT 
..::Born To Rise Hell::..
Mi za każdym razem się wyświetla że śliska droga i muszę zamykać ten komunikat z kierownicy albo na konsoli. Jak bym był ułomny i nie wiedział że w okolicach zera może być ślisko.
nemi napisał(a):Xenocyd napisał(a):tam się nie wyświetla nic
Phi, to mój Focus jest jednak skomputeryzowany. Wyświetla się godzina. Gorzej z pozostałymi rzeczami w nocy – żarówki się spaliły (dwie zostały od podświetlenia zegarów).
Masz nightpanel tylko na stałe
Stała pod ścianą prężąc kakao
Koła w Vectrze zmienione, powietrze dopompowane jeszcze tylko zaleje płyn zimowy i może nastać zima. Na stalówkach i brudna wygląda na 5tyś tańszą 

Utknie troszkę, ale dziś nie muszę wieczorem się zajmować dziećmi i dzięki temu mogę wyjść np. o 21. Zresztą przez Wszystkich Świętych ten tydzień jest mniej zakorkowany – nie ma to jak wziąć sobie 4 dni urlopu w listopadzie i wypoczywać przez 9 dni.
Za tydzień znów długi weekend 
taaaaa długi....mi się nawet ten nie skończył....no nic, jutro wycieczka na fuchę do Siedlec, nigdy tam nie byłem.
A za dwa tygodnie jadę Wielbarku na roboty, też chyba weeknd....
A za dwa tygodnie jadę Wielbarku na roboty, też chyba weeknd....
JohnnyB napisał(a):Wielbarku
Gdzie to bo koło mnie jest Wielbark
A macie tam taką jedną dużą fabrykę od skandynawów
. Musze podjechać jak tylko dostane oficjalne zlecenie na robotę, w sumie miałem jechać dziś, ale przełożyli na za 2 tygodnie. Przynajmniej dwa razy bede musiał tam podjechać.
JohnnyB napisał(a):A macie tam taką jedną dużą fabrykę od skandynawów. Musze podjechać jak tylko dostane oficjalne zlecenie na robotę, w sumie miałem jechać dziś, ale przełożyli na za 2 tygodnie. Przynajmniej dwa razy bede musiał tam podjechać.
Dokładnie, daj znać kiedy będziesz to pogadamy
Johnny ja to Ci współczuję w sumie. Fajnie mieć jakieś ambitne cele w zyciu, fajne samochody itd. Ale jest tak, że najpierw tracimy zdrowie żeby mieć pieniądze a po jakimś czasie tracimy pieniądze by odzyskać zdrowie. Czasami mniej, znaczy więcej 

Ja mam teraz 3 długie weekendy po sobie. Wolne w poniedziałek, więc jeden. Wolne w piątek, więc drugi. I w kolejny piątek znowu wolne 
A później jakiś przymusowy urlop w grudniu, bo mi za dużo dni zostało. Cóż, będę spał długo i grał w gry.
A później jakiś przymusowy urlop w grudniu, bo mi za dużo dni zostało. Cóż, będę spał długo i grał w gry.
Dominator napisał(a):Johnny ja to Ci współczuję w sumie. Fajnie mieć jakieś ambitne cele w zyciu, fajne samochody itd. Ale jest tak, że najpierw tracimy zdrowie żeby mieć pieniądze a po jakimś czasie tracimy pieniądze by odzyskać zdrowie. Czasami mniej, znaczy więcej
No cóż, jeszcze zdrowie jakoś daje radę. Zobaczymy jak długo. Ogólnie nie nalezę do osób przepracowujących się, ale od kilku miesięcy jest dość gorąco. Poza krótkim urlopem wolnego brak.
Jutro instalacja centrali telefonicznej dla 350 wewnętrznych, się zejdzie, odkurzyłem torbę monterską
W niedzielę w sumie wolne.....w poniedziałek 3 spotkania, we wtorej o 4 wyjeżdzam do Krakowa, tego samego nia jeszcze muszę do Bielska zajechać.....pewnie będę wieczorem w Browarze