Czateria...cd
Jak patrzę na to co się dzieje od dziś na bródnie i pewnie w okolicach wszystkich cmentarzy, na tą walkę o miejsca, pozamykane ulice, korki i ogólny pęd ludzi żeby odwiedzić wszelakie nekropolie jakie tylko mogą... To chyba wolę to przebieranie się i pogoń dzieciaków za cukierkami. Możecie nazwać mnie Antychrystem jak koniecznie musicie. Zastanawiam się też czy przyjechanie aby odwiedzić grób bliskiej osoby 29 października jest bardziej święte niż 10 czy w czerwcu?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Napewno jest bardziej trendy 
Bywam ze zniczem u babci na przykład w tygodniu czy w jakiś weekend – miejsc na parkingu są setki w ciągu roku. Dzisiaj juz pewnie jest tam chaos, a we wtorek zamykają ulicę, żeby chociaż tramwaj i autobus mogły się przedostać. Oczywiście w środę będzie luz...
Dlatego w poniedziałek idę na flaszkę do kolegi, damy dzieciom cukierki (albo flaszkę), a we wtorek to najwyżej do żabki pod blokiem pójdę, jak będę w stanie...
Bywam ze zniczem u babci na przykład w tygodniu czy w jakiś weekend – miejsc na parkingu są setki w ciągu roku. Dzisiaj juz pewnie jest tam chaos, a we wtorek zamykają ulicę, żeby chociaż tramwaj i autobus mogły się przedostać. Oczywiście w środę będzie luz...
Dlatego w poniedziałek idę na flaszkę do kolegi, damy dzieciom cukierki (albo flaszkę), a we wtorek to najwyżej do żabki pod blokiem pójdę, jak będę w stanie...
Bardzo słuszna koncepcja....niestety ja bede jeździł 1 po cmentarzach.....nie wiem po co, ale cóż....wszak to nie z mojej strony rodzina, moja chen daleko na północy...
Dziś kucharzę, zrobiłem rosół z gęsi, fajny tłuściutki
, rozebrałem mięso i teraz duszę w winie z jabłuszkami, zostało jeszcze ugotować ziemniaki i o 19 obiad 
Dziś kucharzę, zrobiłem rosół z gęsi, fajny tłuściutki
..::Born To Rise Hell::..
Dzis zmiana czsu na zimowy. ktoś zna dokładnie genezę tej zmiany ? po co to w XXI w
VW Passat B8 2.0 TDI -190 KM DSG
Ktoś coś pewno zyskał na tym;)
Dziś w godzinach przedpołudniowych masa samochodów na drogach w szczególności A4. I trafiłem na kolizje z fabia lezaca na boku. Po tych polskich autostradach strach jeździć.
Dziś w godzinach przedpołudniowych masa samochodów na drogach w szczególności A4. I trafiłem na kolizje z fabia lezaca na boku. Po tych polskich autostradach strach jeździć.
Na a4 luźno właśnie wróciłem z Krakowa,ale w Krakowieto jakaś masakra
a pod galeriami to już nie mówię.
Panowie taka sytuacja- teren zabudowy linia przerywana,prosta droga,pusto widać wszystko na 2 km,wyprzedzam auto ( mam jakieś 70km na liczniku)widzę że do głównej z lewej ( chyba droga z posesji) zbliża się auto zatrzymuje się,już się zaczynam zastanawiać i się nie pomyliłem kobieta wyjeżdża na mnie
Czyja wina gdyby był dzwon?
Panowie taka sytuacja- teren zabudowy linia przerywana,prosta droga,pusto widać wszystko na 2 km,wyprzedzam auto ( mam jakieś 70km na liczniku)widzę że do głównej z lewej ( chyba droga z posesji) zbliża się auto zatrzymuje się,już się zaczynam zastanawiać i się nie pomyliłem kobieta wyjeżdża na mnie
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
DARO MAZDA 323 napisał(a):po co to w XXI w
byś mniej zapłacił za prąd w miesiacach zimowych...
1. Jej, bo włączała się do ruchu...
2. Twoja bo przekroczyłeś dozwoloną prędkość...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Jak napisałem... pół na pół... 
I jeżeli tam była normalna publiczna droga, to już masz całkiem przechlapane... za wyprzedzanie na skrzyżowaniu...
ps. podaj współrzędne google
I jeżeli tam była normalna publiczna droga, to już masz całkiem przechlapane... za wyprzedzanie na skrzyżowaniu...

ps. podaj współrzędne google

Arkana , Captur , Mii
Już parę razy miałem taką sytuacje ale wstrzymałem od wyprzedzania i to była dobra decyzja bo by mnie tu może nie było jak Pan wyjechał z polnej drogi.
właśnie to jest odcinek bez skrzyżowań,wysepek pasów itp zakazu wyprzedzania też nie ma i nie było to wyprzedzanie z cyklu redukcja but i do odcięcia
Ona jechała albo z posesji albo drogą prowadzącą do kilku domów ale to przecież nie skrzyżowanie.
Ona jechała albo z posesji albo drogą prowadzącą do kilku domów ale to przecież nie skrzyżowanie.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
DARO MAZDA 323 napisał(a):Dzis zmiana czsu na zimowy. ktoś zna dokładnie genezę tej zmiany ? po co to w XXI w
Ta zmiana to powrót do czasu astronomicznego.
Czas letni został wprowadzony żeby lepiej wykorzystać wcześniej wstające słońce i dopasować czas do zegara biologicznego.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
inne kraje nie przestawiają i jakoś żyją. 
Inne przestawiają i też żyją
Patrząc na to które zmieniają to wychodzi na to że żyją lepiej jak zmieniają 
Ostatnio edytowano 29 paź 2016, 20:53 przez brii, łącznie edytowano 1 raz
Trusted computing – Yes or No?
mój teściu zawsze ma na nockę jak przestawiają i pracuje dłużej a wiosną wypada że ma wolne