Czateria...cd
1k pln na gotowo z wymianą wtryskiwaczy, wolałem tego sam nie robić po doświadczeniach z volvo
no i na dwa razy większych wtryskach jechać prawie 300 km zanim autoadaptacja po lambdzie by ogarnęła mogłoby rozrzedzić olej
Na miejscu mógłbym wgrać gotowca. Co cieszy auto nie miało kompletnie żadnych błędów i odchyłek, zaworek musi być uszkodzony mechanicznie.
Ostatnio edytowano 27 paź 2016, 10:20 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
brii napisał(a):Sory, za szybko czytałem – zrozumiałem, że doczytał, że nie może być zatrudniony w tej samej branży
Tylko i wyłącznie o to mi chodziło. Nie sprzeczałbym się o tematy prawne
If you’re in control, you’re not going fast enough.
nemi napisał(a):Jaką moc masz teraz?
Teraz szacuję na 170 KM, po naprawie APC powinno być około 210. Auto nie było hamowane tylko strojone na drodze. Jak naprawię to shamuję we własnym zakresie, może nawet poproszę o dwa pomiary, na sprawnym i niesprawnym APC
Ja mam 10 cylindrów i 4.5 L pojemności jakby ktoś zapomniał koni od 370 do 410 
Dopisano 27 paź 2016 11:23:
Jak nie Focus ma 8, a golf 16.
Dopisano 27 paź 2016 11:23:
nemi napisał(a):3.0 i 8 cylindrów, biturbo!
Ale nadszedł taki czas, że nie wiem ile mam zaworów.
Jak nie Focus ma 8, a golf 16.
To ja zdecydowanie pojemnościami prowadzę.
9,3l z 16 cylinrów i całe 395KM – normalnie "klasyka ameryka"
aaaa i to wolnossak w całości
9,3l z 16 cylinrów i całe 395KM – normalnie "klasyka ameryka"

aaaa i to wolnossak w całości

Grzyby napisał(a):aaaa i to wolnossak w całości
Moja flota to też w całości wolnossaki (i wszystko w benzynie
6,7l z 17 cylindrów daje 796KM
Kurczak – trochę się tego zebrało... Jakby dodać kosiarkę to przekroczę 800KM i liczba cylindrów zrobi się parzysta
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
11,1 litra 21 cylindrów triturbo 1011km ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jakby nie diesel to by było ponad sto koni z litra
Ale Jeepek jedzie za jakieś 2 tygodnie po program na jakieś ~210, więc trochę urośnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jakby nie diesel to by było ponad sto koni z litra
Ale Jeepek jedzie za jakieś 2 tygodnie po program na jakieś ~210, więc trochę urośnie

Ostatnio edytowano 27 paź 2016, 13:16 przez Bartek1986, łącznie edytowano 1 raz

Grzyby napisał(a):To ja zdecydowanie pojemnościami prowadzę
chciałbyś
Dopisano 27 paź 2016 13:35:
Ps. Przypomniało mi się, że mam fajne foto pokazujące jak się kończą zloty mazdaspeed

Bloku nie ma na zdjęciu
Można powiedzieć sam osprzęt hehe

nemi napisał(a):Heh, ewakuacja dziś była z biurowca. Wiedzieliśmy tylko dlatego, że gość od nas poszedł... kupę zrobić . Ewidentnie coś nie działa, bo u nas kompletnie nic nie było słychać – żadnego alarmu.
A może macie tak komfortowe i dobrze wygłuszone biuro, że nie było słychać – Ty narzekasz, że coś nie działa a pewnie działa bardzo dobrze
Trusted computing – Yes or No?