Czateria...cd
Grzyby napisał(a):Mam podobnie chociaż częściej spożywam owsiankę (troszkę ugotowanych płatków na wodzie i mleku + różne śmieci typu siekane owoce, ziarna różne, otręby, orzechy itp.Zadziwiające jak to jest smaczne i pożywne
od kiedy (znowu
Szymon napisał(a):Ale zgoda, ze faktycznie różnych producentów, nawet naturalne jogurty, smakują całkiem inaczej.
My najczęściej kupujemy Zotty, bo są najgęstsze i młoda sobie z nimi najlepiej radzi bez robienia syfu wokół. Zdecydowana większość tych do 1zł leje sie jak woda.
loockas napisał(a):Szymon napisał(a):Ale zgoda, ze faktycznie różnych producentów, nawet naturalne jogurty, smakują całkiem inaczej.
My najczęściej kupujemy Zotty, bo są najgęstsze i młoda sobie z nimi najlepiej radzi bez robienia syfu wokół. Zdecydowana większość tych do 1zł leje sie jak woda.
to nie zlizuj wieczka, widziałem jak je drukują
Ostatnio edytowano 25 paź 2016, 14:59 przez Szymon, łącznie edytowano 1 raz
jako towaroznawca powiem że jeśli jogurt naturalny ma więcej niż mleko i kultury bakterii to nie jest to dobry jogurt.
loockas napisał(a):Z zawodowej ciekawości, podeślij co Ci wyskoczy po wpisaniu tego adresu:
http://redirector.c.youtube.com/report_mapping
94.254.162.163 => waw02s09 : router: "pr02.waw02" next_hop_address: "72.14.213.27" (94.254.160.0/19)
A ssyby paruja bo masz wilgoć w aucie. Pomaga jedynie odkurzenie i wysuszenie wnetrza.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Auto odkurzone dywany suche. Paruje szczególnie po użyciu nawiewu po klimie, np po zgaszeniu auta przekręcam kluczyk jeszcze nie włączył się silnik więc i klima nie pracuje ale już działają nawiewy, praktycznie z automatu mam zaparowaną przednią szybę. Filtr kabinowy zmieniony. Cały czas nie działa mi ogrzewanie może to jest kluczowe.
Stała pod ścianą prężąc kakao
No to to jest normalne. Albo nie wal klima na szybę albo nie używaj jej tyle. Wychlodzona klima szyba paruje natychmiast po zetknięciu z temp powietrza. Brudne od środka szyby potęgują to jeszcze bo brud dotakowo gromadzi wilgoć więc masz dodatkowe źródło wilgoci na wyciągnięcie ręki.
Pozdrawiam, Tomek
czy ja wiem czy klima aż tak schładza szybę, chodzi raczej o to że z klimy leci powietrze bez wilgoci, to że ono jest zimne to bym nie powiedział. Nemi ten żwirek jak się wozi w samochodzie?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja mam w bagażniku w papierowej torbie, którą zamknąłem tylko trochę, żeby się dużo nie rozsypało w razie czego, ale żeby był dostęp powietrza.
Ja mam problem z parowaniem szyby na zewnątrz. Niestety klima nie zawsze się wyłącza i tak mocno schładza przednia szybę
. Ale na szczęście wycieraczki mogą to zetrzeć.
Mam też grzejnik 100W na szybę – ale jeszcze nie miałem okazji zobaczyć jak działa w akcji.
Środek typu antypara zupełnie nie działa
.
Ja mam problem z parowaniem szyby na zewnątrz. Niestety klima nie zawsze się wyłącza i tak mocno schładza przednia szybę
Mam też grzejnik 100W na szybę – ale jeszcze nie miałem okazji zobaczyć jak działa w akcji.
Środek typu antypara zupełnie nie działa

U mnie fotel kierowcy aż świecił od brudu. Także może pranie też się przyczyniło do zmniejszenia kłopotu. Ciekawe jak temperatury spadną.
A z innej beczki – mieliśmy dostać jakąś rekompensatę za zssyłkę na koniec świata, piękne biuro, elastyczne godziny pracy, miejsca do parkowania, a wygląda na to, że będziemy siedzieć przy małych biurkach w trzydziestu w jednym pokoju. Doszli do wniosku, że dwa duże monitory nam nie są potrzebne, to i biurko może być micro. I pewnie jeszcze taborety, bo mniej miejsca zajmą. Już o pozostałych rzeczach nie wspominam. Wydymali nas bez mydła na każdym polu składając obietnice bez pokrycia. Muszę szukać roboty gdzieś bliżej domu
.
A z innej beczki – mieliśmy dostać jakąś rekompensatę za zssyłkę na koniec świata, piękne biuro, elastyczne godziny pracy, miejsca do parkowania, a wygląda na to, że będziemy siedzieć przy małych biurkach w trzydziestu w jednym pokoju. Doszli do wniosku, że dwa duże monitory nam nie są potrzebne, to i biurko może być micro. I pewnie jeszcze taborety, bo mniej miejsca zajmą. Już o pozostałych rzeczach nie wspominam. Wydymali nas bez mydła na każdym polu składając obietnice bez pokrycia. Muszę szukać roboty gdzieś bliżej domu
nemi napisał(a):Doszli do wniosku, że dwa duże monitory nam nie są potrzebne, to i biurko może być micro.
No szlachta, dwa monitory
Mi jak szyba paruje to naciskam taki guzik, robi fiu bzdiu i zanim rozłożę lusterka problem zaparowanej szyby zniknął... Inna sprawa, że w garażu to on raczej nie występuje zupełnie.