Czateria...cd
Grzyby napisał(a):Wczoraj po 10 minutach rozmowy agent oddał mu kasę do ręki (100zł).
Rozwal przód w aucie za pół bańki. Ciekawe czy agent, nawet po 10h rozmowy odda kaske...
Czujniki w aucie, które kończy się równo z szybą?
Powinieneś takim parkować na ręcznym stając tyłem centymetr od drzewa
No dobra, ale jak miałeś na strychu
Powinieneś takim parkować na ręcznym stając tyłem centymetr od drzewa
No dobra, ale jak miałeś na strychu

Gib napisał(a):Chciało Ci się zderzak ściągać w taką pogodę?
Nie. Dlatego nic nie ściągałem
Myślę, że nawet w tak krótkim aucie są przydatne, bo on jest ciągle zaparowany.
Żona będzie zadowolona, szkoda tylko, że są czarne, a nie srebrne – miały być do mazdy, ale nigdy mi się nie udało zmobilizować.
czujniki nie są złe ja mam ograniczone pole widzenia przez fotelik na środku i czujniki dbają o tylny zderzak 
nemi napisał(a):...i się wcale tego nie wstydzę. Po to są takie technologie, żeby sobie życie ułatwić.
Ano – wygodne to jest. U siebie mam jeszcze radar, który pomaga wyjechać z prostopadłego miejsca parkingowego nawet jeśli obok stoi duży dostawczak i nic nie widać – bardzo wygodne
Dzisiaj jechałem trochę jak łajza korzystając z eko-asystenta i doznałem lekkiego szoku – jednak wyniki uzyskane według normy da się przebić
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Po co Ci ten ford?
Do niedawna córka chodziła do przedszkola w innej dzielnicy – ja ją woziłem, a żona drugim autem odbierała. A teraz mimo wszystko jesteśmy zadowoleni z posiadania takiego wozu – mieszkam praktycznie na wsi i czasem się przydają dwa (to zbieg okoliczności, że vw nie miałem potrzeby uruchamiać), a poza tym co jakiś czas ktoś nam niszczy auto na parkingu – clio miało dwa elementy wgięte w ciągu pół roku, w aurisie ktoś przytarł zderzak, a na forda nawet nie patrzę co się dzieje. Bardzo dobrze się takim autem jeździ i można sobie oszczędzić przygód w drogim aucie po prostu. Dodatkowo focus to naprawdę pełnoprawne auto,c jeździ się wygodnie, klimę ma. To tłuczenia po mieście ideał.
Golf jest na trasy (akurat czas nie sprzyja) i pewnie do mordoru będę nim jeździł...
Golf jest na trasy (akurat czas nie sprzyja) i pewnie do mordoru będę nim jeździł...
Ostatnio edytowano 22 paź 2016, 19:05 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
kocem go chociaż przykryj 

nemi napisał(a):Teraz w sumie mam ochotę czasem wziąć vw, ale czekam aż silnik się dotrze – unikam jazd po kilometrze, a akurat takie mi ostatnio się trafiają.
Unikasz idealnych sytuacji w temacie docierania – najlepiej jeździć właśnie po mieście w zmiennych warunkach, na trasie słabo się dociera bo prawie cały czas trzeba zmieniać prędkość, a hamulce i skrzynia docierają się bardzo słabo bo prawie się ich nie używa.
Trusted computing – Yes or No?
I pod czerwone na ostro się dociera najlepiej