Czateria...cd
Ja dziś zamówilem ubezpieczenie prawie tałzena mam do zapłaty z jakims tam podstawowym assistance. No i zone mam wspolubezpieczona (ilość towarzystw ograniczona). Za mazde płacę czterysta coś, ciekawe co w przyszłym roku.
Ktoś coś kiedyś fandzolił o wysokich ubezpieczeniach w UK. Brat płaci ok 700 funa na rok za 2.0 wszystkie zniżki. Wychodzi proporcjonalnie taniej niż w Polszy patrząc na zarobki.
Ktoś coś kiedyś fandzolił o wysokich ubezpieczeniach w UK. Brat płaci ok 700 funa na rok za 2.0 wszystkie zniżki. Wychodzi proporcjonalnie taniej niż w Polszy patrząc na zarobki.
jakie są widełki jeśli chodzi o pojemność?
Różnica w tax czyli ubezpieczeniu będzie spora w sportowej odmianie ale bez przesady. Choć brat za "głupia" Hondę EP w sporcie 1.6 płacił więcej niż standardowa wersje. Generalnie tanio tam nie jest ale jeździ sporo fajnych samochodów z normalnymi nie śmiesznymi pojemnosciami. I ludzi stać bez narzekania jak u nas.
Ja sobie wziąłęm na warsztat, ograne ze wszystkich stron, "ale w koło jest wesoło" generalnie ten klasyk, pomijając wokal markowskiego który jest najsłabszy IMO to jest majstersztyk, linia basu, riffy i solówka jest klasy światowej jeśli chodzi o rock/pop. Słuchając pewnych piosenek Budki suflera z dawnych lat również nie jestem zawiedziony jeśli chodzi o poziom światowy. Nazwałbym ich nawet polskimi floydami.
Ostatnio edytowano 21 paź 2016, 21:45 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):MO to jest majstersztyk, linia basu, riffy i solówka jest klasy światowej jeśli chodzi o rock/pop. Słuchając pewnych piosenek Budki suflera z dawnych lat również nie jestem zawiedziony jeśli chodzi o poziom światowy. Nazwałbym ich nawet polskimi floydami.
Zgadzam się. Generalnie robiliśmy świetną muzykę w tych latach i tylko dlatego, że mieliśmy ustrój taki jak mieliśmy nie zaszli dalej (chociaż i tak zaszli daleko). Ja bym do powyższego dodał jeszcze TSA, Nalepe, SBB, nawet Ryśka Riedla za niepowtarzalny na te lata wokal i charyzmę. W sumie to lista jest znacznie dłuższa.
Dążą do tego by aut za 1000zł nie opłacało się ubezpieczać
Gib napisał(a):JNazwałbym ich nawet polskimi floydami.
Przy Budce Suflera to lekkie nadużycie, ale Felicjan solowo jest bardziej niż świetny, ale przy SBB to jak najbardziej akceptuję
Na Eventime nie ma właśnie :/
..::Born To Rise Hell::..