Czateria...cd
Ktoś tu ma doświadczenie w boxach dachowych? Na myśl box, bagażnik dachowy itd przychodzi mi na myśl zawsze Thule. Widzę jednak, że rynek się wzbogacił o wiele innych firm, często tańszych.
Szukam czegoś min 180cm, żeby swobodnie narty wozić.
Znalazłem fajną bazę, której nie musiałbym chyba nawet demontować:
http://www.dopasujbagaznik.pl/bagazniki ... tem-bazowy
Szukam czegoś min 180cm, żeby swobodnie narty wozić.
Znalazłem fajną bazę, której nie musiałbym chyba nawet demontować:
http://www.dopasujbagaznik.pl/bagazniki ... tem-bazowy
Kurde moje narty mają 210cm.... może na wielką krokiew z nimi pojadę, pewnie rekord długości skoku nie jest w zasięgu ale szybkości najazdu jak najbardziej 
Z innej beczki, czy jest jakies Subaru oprócz 22B które się może mierzyć z tym ałdi?
http://otomoto.pl/oferta/audi-rs2-audi- ... yBMjF.html
Z innej beczki, czy jest jakies Subaru oprócz 22B które się może mierzyć z tym ałdi?

Stała pod ścianą prężąc kakao
Volkl robi teraz bardzo dobre carvingi
Szacun, ja w dzieciństwie raz miałem proste narty na nogach i następnie do tematu wróciłem 20 lat później. Już nie było prostych nart
Carvingi spowodowały, że naprawdę każdy jest się w stanie nauczyć jeździć, przynajmniej na podstawowym poziomie.
Wierzę, jak ostatnio jeździłem na nich to koleżanka miała właśnie krótkie narty z wcięciami (to była nowinka techniczna) i robiła nas na klasycznych jak chciała. Obecnie szkoda mi kolan na narty, ewentualnie parapet ale najchętniej to browar 
Legia 1:5 czy to dobry wynik, [tiiit] jak nie wiem....bywało że Legia w LM odgrywała zaczącą rolę a teraz....szkoda gadać.
Legia 1:5 czy to dobry wynik, [tiiit] jak nie wiem....bywało że Legia w LM odgrywała zaczącą rolę a teraz....szkoda gadać.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Dwóch znajomych kupiło boxy Taurusa i zadowoleni.Oglądałem całkiem solidnie wykonane,to były modele za ok 700zł.
Ten wygląda nieźle i jest niziutki
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6391250585
Ten wygląda nieźle i jest niziutki

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
No muszę poczytać o tym Taurusie, bo podobny box z Thule to 2x ta cena 
Dopisano 19 paź 2016 12:42:
No i przez przypadek mam PZ
Od dwóch dni klienci PKO mogą go zrobić przez portal bankowy bez wizyty w urzędzie. Dodatkowo np w ePUAP nie ma konieczności zakładania konta, można się logować bezpośrednio PZ przez login bankowy.
Dopisano 19 paź 2016 12:42:
brii napisał(a):Tak, ale kiedyś PZ był częścią ePUAP a teraz to kompletnie inna instytucja. Niby nie robi to różnicy ale w szczegółach spowodowało wiele problemów przez pewien czas. Sprowadza się to do tego, że robisz najpierw PZ a potem zakładasz ePUAP, kiedyś Zakładając ePUAP wyrabiało się PZ. Wkurzające jest po prostu to, że prawie wszędzie trzeba zakładać konto i autoryzować je PZ a nie od razu posługiwać się PZ.
No i przez przypadek mam PZ
loockas napisał(a):No i przez przypadek mam PZ Od dwóch dni klienci PKO mogą go zrobić przez portal bankowy bez wizyty w urzędzie. Dodatkowo np w ePUAP nie ma konieczności zakładania konta, można się logować bezpośrednio PZ przez login bankowy.
Ciekawe/wygodne chociaż z drugiej strony nie za bardzo podoba mi się to, że integruje się systemy administracji państwowej z systemami bankowymi
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Dominator nie stresuj się
ja już 3 godzinę po kolejnej galerii za kurtkami dla dziewczynek chodzę. 150-170 zł/ szt to jest kurde lekkie przegięcie pały,a pupy nie urywaja 
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Beny napisał(a):po kolejnej galerii za kurtkami dla dziewczynek chodzę
Nie macie zwykłych sklepów? Ja w zasadzie 90% zakupów robię w takich bo jest zwyczajnie taniej. Sieciówki odwiedzamy czasami jak są wyprzedaże czy likwidacje kolekcji.
W piątek przechodziliśmy na spacerze obok sklepu z używanymi ubrankami. Wszedłem z ciekawości i wyszedłem z kurtką H&M dla młodszego bez grama śladów zużycia (wiem po swoich, że niektóre ubrania założyli raz czy dwa, a znalazłyby się i takie w których wcale nie chodzili). Najbardziej zaskoczyła mnie cena.
Za kurtkę w idealnym stanie (gdyby ktoś przyczepił metkę i powiesił w sklepie H&M to nikt nie zorientowałby się że to nie nowe) zapłaciłem ... 20 zł.
I generalnie będę tam zaglądał częściej. Bo to są śmieszne ceny.
Wiadomo – bielizna czy buty odpadają ofc – im starsze dziecko tym bardziej niszczy ubrania, ale za kurtkami czy bluzami będę się rozglądał w takich sklepikach.
My też dla młodej kupujemy ubrania używane a czasem nawet są z metkami, to spore oszczędności zwłaszcza że np kurtka będzie dobra tylko przez jeden sezon.
tylko wtedy są tam normalne ceny i można coś fajnego tanio kupić.
Grzyby napisał(a):Sieciówki odwiedzamy czasami jak są wyprzedaże czy likwidacje kolekcji.
tylko wtedy są tam normalne ceny i można coś fajnego tanio kupić.
Iphone nie przeżył 23487612384716 upadku na kostkę brukową 

Wystawiłem niekompletnego Swifta na licytację na dokasacji.pl. Braki:
-Zawieszenie
-Fotele przód
-Kierunkowskazy
-Świece
-Przewody WN
-Cewka zapłonowa
-Przełącznik zespolony
-Kierownica
Dostałem 100zł
. W sumie skoro nie odpala, ma zgnitą podłogę, rozsypane sprzęgło i brak wyżej wymienionych to i tak dobrze, że nie za darmo, a tak podjadą sobie lawetą i mam święty spokój
. Najlepsze, że 80km w jedną stronę będą po niego jechać. A te auta powoli kończą zgnite na złomach, to nie wiem czy części, które tam zostały szybko im zejdą.
-Zawieszenie
-Fotele przód
-Kierunkowskazy
-Świece
-Przewody WN
-Cewka zapłonowa
-Przełącznik zespolony
-Kierownica
Dostałem 100zł
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
100zł? Na pobliskim złomie dawali 500zł z ich odbiorem za dowolny samochód jeśli ubytek masy nie przekraczał 10%...
Trusted computing – Yes or No?
masz jego zdjęcie?
Krzemol1994 napisał(a):Dostałem 100zł
W Lublinie dzwonisz na złom i za 700 zabierają..
Przynajmniej całkiem niedawno koleżanka tak utylizowała Golfa3, który blachy nie miał wcale i nie odpalał.