TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Ja też nie wchodziłem i też się nie dowiedziałem 

Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Tez tak czasem mialem. Dlatego proponuje dolaczyc tez do grupy Mazdaspeed pomorze i tam tez wrzucac info. Kazdy ma chyba fb w fonie i zawsze powiadomienie wyskoczy albo tez planowac z kilkudniowym wyprzedzeniem(chodz ro nie zawsze wychodzi i najlepsze sa spontany;)
To piszcie też na grupie jak planujecie spociki, bedziemy mieli wszyscy info co kiedy komu pasuje 
Ja rozumiem, że Saab jest mało japoński, no ale chłopaki....
Ja rozumiem, że Saab jest mało japoński, no ale chłopaki....
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Nie ma problemu. A schab spoko sie prezentuje;) wybiera sie ktoa w niedziele na ten zlot klasykow?bo zastanawiam sie czy podjechac
Witam,
Zasypałem prośbą forum mazdy 6, ale wciąż cisza, a czas nagli.
Otóż mam zamiar kupić pierwszą 6steczkę. Oferta jest na GH benzyna 2.0 kombi.
Jednak problem w tym, że nie mam żadnych doświadczeń z tą marką i gdy pojechałem na organoleptyczne zapoznanie się z modelem do kupienia nie miałem z czym porównać moich wrażeń,
jak tylko z moim obecnym Mondeo. Wiadomo – to zupełnie inna bajka.
Choć szczerze muszę przyznać, że jakościowo i pod względem komfortu GH 09r. w porównaniu do Mondeo 06r. wypadł zupełnie bez szału. Brak żadnego skoku jakościowego, a kasa duża do wydania i chciałoby się docenić coś więcej niż tylko piękną linię nadwozia
Tak jak pisałem nie mam innych doświadczeń i może nie patrzę pod odpowiednim kątem na to wszystko.
Dlatego szukam osoby z Gdyni lub okolic, która posiada Mazdę 6 GH (2007-2009r) w benzynie 2.0, najlepiej kombi i będzie skłonny się spotkać i poradzić , pokazać palcem co, gdzie, jak powinno być, a co nie. Spot pomorski się oddala, a decyzję o kupnie trzeba podjąć wcześniej. Stąd prośba o kontakt dobrego człowieka.
Pozdrawiam,
Zasypałem prośbą forum mazdy 6, ale wciąż cisza, a czas nagli.
Otóż mam zamiar kupić pierwszą 6steczkę. Oferta jest na GH benzyna 2.0 kombi.
Jednak problem w tym, że nie mam żadnych doświadczeń z tą marką i gdy pojechałem na organoleptyczne zapoznanie się z modelem do kupienia nie miałem z czym porównać moich wrażeń,
jak tylko z moim obecnym Mondeo. Wiadomo – to zupełnie inna bajka.
Choć szczerze muszę przyznać, że jakościowo i pod względem komfortu GH 09r. w porównaniu do Mondeo 06r. wypadł zupełnie bez szału. Brak żadnego skoku jakościowego, a kasa duża do wydania i chciałoby się docenić coś więcej niż tylko piękną linię nadwozia
Tak jak pisałem nie mam innych doświadczeń i może nie patrzę pod odpowiednim kątem na to wszystko.
Dlatego szukam osoby z Gdyni lub okolic, która posiada Mazdę 6 GH (2007-2009r) w benzynie 2.0, najlepiej kombi i będzie skłonny się spotkać i poradzić , pokazać palcem co, gdzie, jak powinno być, a co nie. Spot pomorski się oddala, a decyzję o kupnie trzeba podjąć wcześniej. Stąd prośba o kontakt dobrego człowieka.
Pozdrawiam,
- Od: 14 paź 2016, 10:21
- Auto: M6 GH 2009 kombi 2.2 CD Dynamic
Cześć. Z tego co wiem to u nas nikt z aktywnych klubowiczów nie posiada takiej szóstki niestety. Ja miałem jedynie GY w dieselku, a od GH to wiele się różni niestety. Zajrzyj raczej do działu kupuję mazdę, albo najlepiej zostaw tam posta.
Z tego co wiem benzyniaki nie mają większych problemów, a buda GH jest znacznie poprawiona względem GG/GY, więc rudej też nie powinno być
Zajrzyj też w dział szóstki, ten informacyjny i tam były z tego co pamiętam wypisane te najważniejsze bolączki.
Z tego co wiem benzyniaki nie mają większych problemów, a buda GH jest znacznie poprawiona względem GG/GY, więc rudej też nie powinno być
Zajrzyj też w dział szóstki, ten informacyjny i tam były z tego co pamiętam wypisane te najważniejsze bolączki.
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Jakies spotkanie? Mam nadzieje, ze piszecie tez o spotach tu?
Hello,
Ja w związku z tym, że zostałem freelancerem (aka bezrobotnym) jestem bardzo chętny na jakiegoś spocisza!
Ja w związku z tym, że zostałem freelancerem (aka bezrobotnym) jestem bardzo chętny na jakiegoś spocisza!
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Moze dzis czyli w niedzielę czy moze lepiej jutro w poniedziałek? Jakies propozycje?
Ja dziś wieczorkiem mogę 
Tel. 505439401 – piszcie mi na telefon albo an fejsie czy jesteście chętni !
Tel. 505439401 – piszcie mi na telefon albo an fejsie czy jesteście chętni !
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Hej, Trójmiasto pobudka!
Robimy spot w tym tygodniu jeszcze?
Proponuję spocik jutro – sobota o 18:00 parking podziemny pod Decathlonem w Galerii Przymorze
Robimy spot w tym tygodniu jeszcze?
Proponuję spocik jutro – sobota o 18:00 parking podziemny pod Decathlonem w Galerii Przymorze
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Fajnie by bylo spotkac sie. Mam nadzieję, ze bede mogl. Postaram sie.
Chetnie bym wpadl godzina dobra lecz nieatety jestem w pracy jutro moze nastepnym razem sie uda. Pozdrawiam
Dzis jest wtorek wiec moze wyskocze ja z propozycja i uda sie jakis sklad zebrac?
Co powiecie na czwartkowy wieczor?
Co powiecie na czwartkowy wieczor?
Ja dopiero po 20 w czwartki i piątki, ale pomysł jest git 
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Jakby nie padalo mozna by kultowo sie przy castotamie w czwartek ustawic o 20.30 przykladowo. Ktos jeszcze chetny by byl?