Mazda 323F BG B6 '92 TWR / FOHA / Ori GT by zawisza gruszka
Cholibka, czy to już ten moment że BG zacznie powoli znikać z forum, coraz mniej was tutaj. Większość sprzedana lub martwa, trochę by było szkoda, żeby bagietki wyginęły. 
- Od: 25 sie 2015, 10:27
- Auto: Mazda 323F BA KF 'Kraken'
No mi też się ciężko z nią rozstać ....jak będzie mnie stać na utrzymanie dwóch samochodów to madzia zostanie u mnie jako samochód niedzielny. Bo plan jest na BMW E46 2,5L więc opłaty też nie będą małę 
Tommyv napisał(a):Cholibka, czy to już ten moment że BG zacznie powoli znikać z forum, coraz mniej was tutaj. Większość sprzedana lub martwa, trochę by było szkoda, żeby bagietki wyginęły.
Niedługo na forum będzie nowy temat o jednej z 1989 roku, więc może się wyrówna. Tylko muszę parę wstydliwych rzeczy ogarnąć.
- Od: 12 cze 2016, 20:49
- Auto: 323F BG 1989
1.6 SOHC 8v
No carolek miała mieć i mieć bedzie :–) ogarnie się fundusze na dwa auta. Na co dzień beemka a w latp i weekendowo madzia. Dzwoniłem do rzeczoznawcy i będę jechał na spotkanie z nim by mazde wrzucić na żółtą tablicę. Szkoda mi ja sprzedać. A zwłaszcza teraz :–)
Dawno mnie już tu nie było :–) ! Brak czasu , mazda nie umarła ma się całkiem dobrze, pali , skręca hamuje , jeździ
. W tym czasie wpadły amberki . Jak się podobają 

Malowane wszystkim już znaną farbką tamyia , moje migacze są nowe więc były jasne – przeźroczyste więc postanowiłem sobie zrobić amberki po małej inspiracji na fan page mazda 323f bg na fb 

No i wczoraj w nocy moja kochana Madziunia pojechała do nowego właściciela , na szczęście jest On takim samym pasjonatem jak ja więc Madzia będzie bardzo dobrze traktowana . Tak czy siak już za nią tęsknię 
Serio przesiadasz się w betę ?
może jakaś inna Mazda? ;D

- Od: 22 kwi 2014, 17:51
- Auto: Mazda3 BK 2.0 LF '07 Kintaro True Red
rafał88 napisał(a):Jak nie ma jak jestM6 3.0 byly silnik w gg/gy
Ani to równie szybkie co 328/330, napęd na przód, plus jakieś wybitnie dobre te silniki nie były