some1 napisał(a):Fizyczna granica w prędkości pokonywania zakrętów podejrzewam, że nie wzrosła więcej niż o kilka kilometrów na godzinę, tylko samochód znacznie później daje znać o zbliżaniu się do niej.

Myślę, że właśnie o to się teraz rozchodzi. Auto daje znacznie później znać – podejrzewam, że na zdrowszym ogumieniu byłoby to jeszcze później – ale z uwagi na prędkość przy której się to odbywa opanowanie tego zwykle wymaga większego skupienia i wyczucia. Myślę, że jeszcze kilka takich akcji i dojdę do wprawy, chociaż nie powiem, pikawa mi ostatnio skoczyła gdy wracałem po zmroku z Łomży i pod Strękową Górą jest najpierw ostry na wzniesieniu i dalej słynny kąt 90

Po tej akcji klamoty w bagażniku przypominały to co jest w kobiecej torebce.
Pyton napisał(a):fajne fotele , szkoda że nie pol skóra bo by nie bylo widac tych beznadziejnych marszczeń materiału. Co do wtyczek pisalem ci PW, pozdro
Dzięki za info, dobrze wiedzieć że u mnie to nie jest odosobniony przypadek i coś jest na rzeczy z kompatybilnością. Znajdę trochę wolnego czasu i ufam, że przy wydajnej pomocy Regionu

będzie zrobione. Swoją drogą mam przeczucie, że poliftowe kostki są już zgodne z fotelem z mps'a. Po wszystkim postaram się dla potomnych cyknąć kilka fotek i opisać co i jak.
btw. Fakt, że półskóry robią lepszą robotę. Z drugiej strony ciężko jest znaleźć nie popękane w tym miejscu półskóry, a materiał idzie doprasować i na 10tkm powinien się nie odkształcać. Przerabiałem na seryjnych.
Danmazda napisał(a):Zaszalałeś z tymi fotelami

To kiedy swap silnika ?

Dzięki Dan. Co do swap'a to nie wykluczam

, ale najpierw muszę zajeździć tego hdi'ka a to bardzo żywotna bestia jest.