Czateria...cd
Przypomniał mi się skecz kabaretu K2 jak rekrutował gość na stanowisko sprzątacza.
nemi napisał(a):Kurczę, na Bródnie szukają w szkole człowieka na stanowisko "starszy woźny". Ciekawe czy mają podział na "młodszy woźny", "woźny", "starszy specjalista woźny".
I pewnie klepie więcej kodu niż Ty i Jacobs razem wzięci
Stała pod ścianą prężąc kakao
W moim wykonywanym "zawodzie" praca w różnych miejscach Polski co ileś tam lat jest wkalkulowana chcąc nie chcąc. Wiem co to przeprowadzki, na szczęście dotknęło mnie to za czasów kawalerstwa. Wiele znajomych z pracy nie ma tyle szczęścia. Wiem też co to jest spędzić kilka godzin na dojazdy praca dom, nie chciał bym już wracać do tego. Obecnie w godzinach szczytu przejeżdżam przez większą część miasta w ok 30 minut, rano na 7 do pracy jest to kilkanaście minut, dla mnie super.
Po południu dwa razy do mnie dzwonił gość od forexa. Niestety byłem w autobusie i jako zamożny producent filmów dla dorosłych nie mogłem się zdradzić, że nie jadę swoim mercedesem, tylko jestem zwykłym plebejuszem. Mam nadzieję, że jutro zadzwoni o lepszej porze i będę mógł to nagrać dodatkowo
.
Do mnie chyba też dziś dzwonili, ale zrzuciłem kolesia, nie chciałem z nim gadać...
Po urlopie umówiłem się na rozmowę z "szefem"... będzie ciężko
.
Po urlopie umówiłem się na rozmowę z "szefem"... będzie ciężko
..::Born To Rise Hell::..
Pewnie CI sami, było to około 12
, ogólnie szybko zakończyłem i rozłączyłem się....nie mam cierpliwości do tego typu rozmów...
Od jutra urlopik
, krótki, acz intensywny
.
Od jutra urlopik
Jak do mnie dzwonią żebym inwestował w akcje to mówię że z całych sił bym chciał ale jestem osobą bezrobotną i rozmowa się szybko kończy 

nemi napisał(a):Dobrze, że przypominasz.
A Ropuch coś ciężko pali rano. Ciekawe co mu jest oprócz starości.
Pewnie akuulator siada, chyba nie masz za dużo okazji go podładować na tak krótkich trasach.
Jak w stolicy benzyna po tyle to u mnie pewnie po 5zł 
Zazwyczaj na zimę benzyna taniała...
Zazwyczaj na zimę benzyna taniała...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Gib napisał(a):W wakacje tanieje zwykle.
W lato tankuję więcej bo do motocykli i zawsze jestem wpieniony na to, że jak mogę polatać to bena jest droższa niż kiedy nie mogę (czyli w zimę)
W ogóle to się zdziwiłem bo w sobotę tankowałem u Was na Statoilu o 25gr/l taniej niż u mnie na Tesco w środku tygodnia.
W weekendy w Wawie zawsze waha tańsza niż w tygodniu, ot taka promocja dla tych co w Wawie w weekendy siedzą
.
Diesla już chyba ponizej 4,40 nie idzie zatankować na mojej trasie....no może poza Auchan w łomiankach.
Diesla już chyba ponizej 4,40 nie idzie zatankować na mojej trasie....no może poza Auchan w łomiankach.
Na ile we Wrocławskim ruchu wystarcza bak?
Też przeżyłem ostatnio szok na stacji – wlałem 65l
Też przeżyłem ostatnio szok na stacji – wlałem 65l