nemi napisał(a):Tak się zadumałem nad tym zdaniem. Jaki ze mnie programista, kiedy ja piszę z 5 czy 10 linii miesięcznie. Kto mnie zechce zatrudnić?
A ja głupio się czułem pisząc 10 dziennie
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Tak się zadumałem nad tym zdaniem. Jaki ze mnie programista, kiedy ja piszę z 5 czy 10 linii miesięcznie. Kto mnie zechce zatrudnić?
Xenocyd napisał(a):To byćmoże jesteś jednym z najlepiej zarabiających programistów, jeżeli o wartość jednego znaku chodzi
nemi napisał(a):Ale żeby móc żyć gdzieś w mniejszej miejscowości trzeba się na czymś znać, co tam jest potrzebne.
nemi napisał(a):Nikt chyba jeszcze nie pomyślał, że będzie prowadzić development dla instytucji finansowej w Ustrzykach Górnych
loockas napisał(a):Fajnie się te małe turbosilniczki kręcą:
Neonixos666 napisał(a):jak są nowe, ciekawe jakie przebiegi będą wytrzymywać przy takim obciążeniu.
loockas napisał(a):Nawet gdyby nam tam biuro było potrzebne, to w dzisiejszych czasach nie jest to żaden problem by takie wirtualne posiadać.
nemi napisał(a): Mam dostęp do danych kilku milionów klientów, ich stanów rachunków, numerów kart kredytowych
nemi napisał(a):I dlatego takie rzeczy dzieją się tylko w największych miastach niestety.
brii napisał(a):Fiskusowe jaskółki ćwierkają, że jednak niebawem to może być problem...
nemi napisał(a):Dopóki siedzę w biurze i nie przepiszę danych na kartkę nie ma problemu...
Neonixos666 napisał(a):Nemi, inni mają gorzej
DARO MAZDA 323 napisał(a):ciekawostka
Użytkownicy przeglądający ten dział: MrShaleck i 11 gości