Akcja serwisowa AF050a wymiana wyłącznika zapłonu
1, 2
ja wysłałem maila do MMP i do Najbliższego ASO,podziękowania dla Rafał88 za podesłanie tematu akurat zaczęło mi się kopcić ze stacyjki

dzaper napisał(a):Witam. Temat jest dos ciekawy jak serwisy podchodza do tego temaut. Dzwoniłem dziś do trzech serwisow w Bielsku Białej powiedzieli że nie mają zadnej informacji na ten temat. A W Wrocławiu i Katowicach już znają temat. Wniosek. Z tego nasuwa się mi jeden chcieli mnie poprostu zbyć.
To ciekawe bo dowiedziałem się o akcji właśnie od pracownika serwisu AutoGazda w Bielsku, więc wiedzą o co chodzi. Po tej informacji zdecydowałem się założyć temat, żeby informacja dotarła do jak najszerszego grona...
W pierwszym poście macie wpisane wszystko co jest potrzebne, łącznie z listą numerów nadwozia.
Dziwne że skoro informacja była na stronie uokik wcześniej, to dlaczego nikt tego nie udostępnił na forum...
Inna kwestia to czy muszą robić takie akcje dla samochodów ponad 20-letnich...
kiedyś miałem niemiecki kibelwagen, w każdej sztuce z którą miałem styczność(a było tego sporo), manetka wycieraczek puszczała dym po określonym czasie, myślicie że producent się tym przejmował?
niemiecka jakość

To tylko działa na ich plus.
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
Siema. Widocznie pracownicy serwisu w Bielsku Bialej nie chcą się ztym bawić a chciałem się dowiedzieć czy premacy też jest obiete ta akcia.Winu nie mogłem sprawdzić bo mu telefon nie obsługiwał tego pliku. Dziekuwa za wontek pewnie dużo osób z tego zkozysta. Pozdro
1, 2