Z drugiej strony kosztował tyle, co całkowity golas 86 KM, więc nie będę aż tak wybrzydzać. Ale nawet Ropuch ma dwa. Na tunelu środkowym:

www.mazdaspeed.pl
słyszałem ze sie licytują kto wiecej za naprawę wybulił plnXenocyd napisał(a):pierwszy lepszy wynik z Google mnie załamał poziomem psychopatow tam
JohnnyB napisał(a):Jak jeszcze klekocze to raczej pojeździ. Tylko ile to może mieć na szafie.....tego nikt nie może wiedzieć.
Panowie, ktoś to testował całoroczne ? Gib czy ty w Jokerze nie miałeś całorocznych ?
Musze coś kupić do Mini, nie rozstajemy się raczej w tym roku, stąd sądze ze całoroczne to lepszy wybór niż najańśze zimówki i ewentualny komplet na lato...
Beny napisał(a):Pytanie do znawców subaru ten model ma coś w sobie ze sie nie chce sprzedać od 2 miesięcy.Wygląda na taki co mozna jechać oglądnąć.Wcześniej stała na czarnych alu
nemi napisał(a):W folderze pali 4,3 litra, ale niestety bardzo mnie okłamali
Xenocyd napisał(a):Chyba wszystkie 165 km mają regulację płytkami i LPG znacząco skraca interwały.
Gib napisał(a):tendencje budowania silników są raczej takie żeby max ciosu było od 1500 obr bo i szybko się zbiera i CO2 niskie idzie zrobić
JohnnyB napisał(a):Panowie, ktoś to testował całoroczne ? Gib czy ty w Jokerze nie miałeś całorocznych ?
Musze coś kupić do Mini
nemi napisał(a):Tak będzie najtaniej.
Gib napisał(a):Nemi masz w golfie podpowiadacza kiedy zmienić bieg?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości