Czateria...cd
Ja dziś w oplu zostawiłem hokej prawy zderzaka w kałuży, urwane mocowania w lato nie przeszkadzały ale teraz kałuże skutecznie zweryfikowały jej stan. Najlepsze jest to że wszystkim się psują prawe i na allegro tylko lewe są 

Ostatnio tak obliczyłem że gdyby Gabryśka miała teraz siostrę/brata to przez rok uzbierałbym na Insygnię 

Kogoś interesują słuchawki
Plantronics Fit – czerwone,
Plantronics Backbeat Sense brązowe bądź białe ewentualnie Rig500
Jak tak dajcie znać
Plantronics Fit – czerwone,
Plantronics Backbeat Sense brązowe bądź białe ewentualnie Rig500
Jak tak dajcie znać
Ostatnio edytowano 5 paź 2016, 16:12 przez JohnnyB, łącznie edytowano 1 raz
..::Born To Rise Hell::..
Szymon napisał(a):Przekonajcie mnie, że kupienie zimą NC jako jedynego samochodu to zjebany pomysł, proszę.
Gdybyś grzywkę miał to jeszcze rozumiem, ale tak to sobie mózg przeziębisz.
..::Born To Rise Hell::..
Przeglądam właśnie cennik AR Giulia, skrajność w silnikach benzynowych mnie rozwala, albo ludzkie 2.0 turbo 200KM albo obłędne 2.9 biturbo 510KM za 360tyś zł. Trochę polecieli z tym szkoda że nie ma wyboru w silnikach bo fajne auto ale za najniższą wersję trzeba zabulić 130tyś zł i za te pieniądze mamy tylko 150KM z 2.2 diesel. Szkoda że nie będzie tak dostępny dla ludu jak 159 bo zaczęli robić dość fajne auta a tu
i zrobili auto dla wybrańców którzy nie wiem czy są wstanie wybulić tyle za alfę.

Słyszałem że nawet ogrzewanie ma