PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
No to mnie ku..... ominęło
Akurat wczoraj nie dałbym rady
Już więcej nie piję... oranżady 

Niedziela, 12:00 spot
tylko uwaga – zmiana miejsca na zimowe ze względu na pogodę
tak więc podziemny Agata Meble wraca do łask 
tak więc podziemny Agata Meble wraca do łask niedziela, 30.10 spot tradycyjnie na podziemnym Agata Meble o 12:00
później w Gostyninie o 16 robią spot, więc pomyślcie czy się nie wybrać
ja raczej pojadę o ile nic mi nie wyskoczy 

Halo, halo, żyje tu ktoś jeszcze?
Jutro spot, 12:00 parking Agata Meble 
niedziela, spot, obecność obowiązkowa 
Słuchajcie, sprawa jest
w niedzielę wypada nam spot. Jednak BraciX9 i mnie na nim nie będzie, bo mamy pewną kwestię do załatwienia
i teraz albo spotkacie się sami i następny raz dopiero 8 stycznia albo spotykamy się za tydzień 18.12 przed świętami (opłatkowe
) i później tego 8 stycznia po świętach i nowym roku
co Wy na to? 
) i później tego 8 stycznia po świętach i nowym roku Pany, żyjecie czy nie? Sam ze sobą mam pisać?
Niedziela, 12:00 świąteczny spot
z tej okazji spotykamy się tradycyjnie na podziemnym w Agacie i może wybierzemy się pod Żagle? Co myślicie? Ale to już na spocie ustalimy
do zobaczenia 
Niedziela, 12:00 świąteczny spot
Wesołych Misiaki i Szczęśliwego Nowego
na 8.01 nic sobie nie planujcie, bo trzeba będzie przywitać 2017 spotem 

Witam w Nowym Roku
zgodnie z wcześniejszymi założeniami informuję Państwa o spocie w najbliższą niedzielę 08.01 o 12:00 na podziemnym Agata Meble. Ostatnio widzieliśmy się rok temu, więc wypada się spotkać
Gdyby ktoś był zainteresowany pfm'em, odbędzie się w czwartek o 20:30 na podziemnym w Wiśle (ściana od strony OBI).
Gdyby ktoś był zainteresowany pfm'em, odbędzie się w czwartek o 20:30 na podziemnym w Wiśle (ściana od strony OBI).