nemi napisał(a):1700 zł ubezpieczenie
Czyli nie jak na allegro
Ostatnio zamawiałem obiektyw i kliknąłem zakup na raty, bo nie chciało mi się robić przelewów między kontami. Super sprawa te ich raty do takich drobnych wydatków.
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):1700 zł ubezpieczenie
Gib napisał(a):Ciekawe ile będzie palił jak dobije do 320 tys jak mój
nemi napisał(a):pierwsze i jedyne kombi, które można kupić to M6
nemi napisał(a):Ja mam gdzieś pojemność silnika – co mi to za różnica.
loockas napisał(a):I teraz kolejny dylemat... Iść w większe kombi czy coś bardziej nadmuchanego
loockas napisał(a):Mój tyłek się szybko przyzwyczaił do dobrego i nie chciałbym robić downgradu z obecnych osiągów.
loockas napisał(a):No właśnie oglądam cały czas te auta i jakoś wizja małego silnika mnie nie przekonuje.
sq2jul napisał(a):Przy takim 2.2 poki co jeszcze mocno cene winduje akcyza
loockas napisał(a):Myślę, że przy benzynie palącej te 7-8l/100 dałbym sobie spokój z LPG.
sq2jul napisał(a):Poza miastem nie jezdzilem z nim ale mowil, ze jest o tyle o ile – bude pcha do przodu ale niczego nie urywa.
nemi napisał(a):Nie sądzę, żeby taki VAN istniał.
nemi napisał(a):Cały czas jest to auto z samej góry cennika, więc nie może niczego urywać, bo te ponad 200 KM by się nie sprzedawały wcale . Trzeba sobie jasno powiedzieć, że taki silnik służy do normalnego przemieszczania się, dzięki suszarce daje trochę dynamiki przy przyspieszaniu, ale nie ma co mówić o jakichś emocjach . Prawdę powiedziawszy jeździłem też 150 konną Octavią i też jakichś super wrażeń nie zapewnia. Mogłem nawet taką kupić, ale... nic nie urywa .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości