JB wiem gdzie w Saabie jest cupholder i ja go nie mam
Czateria...cd
Dziękuję firmie PZU za dzisiejszy paraliż miasta 
Nie mam również telewizorka i skóry, o ile skóra to bajer i można przeżyć szmaciane fotele, swoją drogą jak na 320 tys wyglądają genialnie. To lepsze radio byłoby wskazane, nadpobudliwość komputera pokładowego który informuje mnie o tym że kończy się płyn do szyb też jest denerwująca.
Stała pod ścianą prężąc kakao
aaaaaa "dotarcie".....no tak, no to teraz pochwal się aktualnym spalaniem i opublikuj kolejne tydzień po zmianie oliwy
.
Gib, widocznie nie ejst Ci dane pić rosołu w samochodzie
Gib, widocznie nie ejst Ci dane pić rosołu w samochodzie
..::Born To Rise Hell::..
Brii jakie to autko ?
Dlatego byłem dziś a nie w sezonie mimo że mam tam 20 km
Dzisiaj była promocja bilet normalny za połowę ceny wstęp dla czterech osób 68zl full
kolejek brak.
Może jeszcze energylandie zalicze,plus posiadania bliźniaków-będzie taniej w jednym dniu![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Może jeszcze energylandie zalicze,plus posiadania bliźniaków-będzie taniej w jednym dniu
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Chyba jest te 150 kuni w schabie, turbo trzyma 0,3 bara (szaleństwo normalnie) do 60 mph na gtechu w 8,94 (czyli po przeliczeniu na nasze jakieś 9,4 do setki) ćwiara bez szału 17,2. 200 też poszedł (nawet na 4b) i tyle jeśli chodzi o katowanie serii
Fajnie że po 320 tys km trzyma fabryczne parametry. Natomiast takie starty z wyłaczoną kontrolą trakcji i ciągnięcie do odciny to nie jest jego żywioł i to się czuje. 5mph roll to co innego 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ma ktos dobrego streama kanalu TVN Turbo? Podzielcie sie linkiem bo moje dotychczasowe wszystkie juz zamkneli. Mozna napisac na PW.
talk_about85 napisał(a):hyba jest te 150 kuni w schabie, turbo trzyma 0,3 bara
Dla porównania w 150KM dieslu jest pewnie z 5x takie, dlatego do uzyskania 200+ trzeba wymienić sprężarkę bo seryjna nie starczy
Beny napisał(a):Dlatego byłem dziś a nie w sezonie mimo że mam tam 20 kmDzisiaj była promocja bilet normalny za połowę ceny wstęp dla czterech osób 68zl full
kolejek brak.
Może jeszcze energylandie zalicze,plus posiadania bliźniaków-będzie taniej w jednym dniu
Ups, pomyliło mi się z Energylanią – myślałem, że o tym piszesz.
Netia mnie denerwuje, chcę zrezygnować z ich TV. Mam od nich neta i to się raczej nie zmieni.
Znacie kogoś kto świadczy TV na nie swoim necie ? Jakaś ludzka oferta na bazowe kanaly a najlepiej z opcją wyboru kanałów.
Nie chce stawiać żadnych Kodi itp. aczkolwiek rozważam i taką możliwość.
Dopisano 26 wrz 2016 7:45:
Netia mnie denerwuje, chcę zrezygnować z ich TV. Mam od nich neta i to się raczej nie zmieni.
Znacie kogoś kto świadczy TV na nie swoim necie ? Jakaś ludzka oferta na bazowe kanaly a najlepiej z opcją wyboru kanałów.
Dopisano 26 wrz 2016 7:45:
..::Born To Rise Hell::..
Nie wiem. Takie larum podnieslismy, a że ciężko na rynku zatrudnić takich ludzi jak my (chodzi o dość wąska specjalizację), to nasi skandynawowie przylatują w środę nas głaskać jakoś, żeby się to nie rozsypało. Nie wiem jak to się skończy, ale nie sądzę, żeby decyzja została zmieniona. Od stycznia lub lutego pewnie będę musiał tam jeździć, jeśli nie znajdę nowej pracy. A nawet miałem nową propozycję za ogromną kasę, ale raczej z deszczu pod rynnę...