Czateria...cd
nemi napisał(a):Xenocyd napisał(a):Nemi, bierz ładniejsze (opony nie panie)
To też jest pomysł, ale i wygląd jest nieznany
Wciąż nie mogę się pozbierać po tym, jak Gib kupił auto. Fakt, że ja w czasie tych poszukiwań już ze 3 kupiłem. Tak patrzę na to zdjęcie, to opel się wydaje taki strasznie chudy.
Ten Szwed ma suszarkę? Moje kolejne auto też musi mieć, tylko z trochę inną pojemnością silnika.
Jest suszarka i dmucha pewnie aż 0,3 bara
Byłem na przejażdżce i nadal nie żałuję, opel był tak teutońsko twardy i głosny przy tym saabie, że teraz się sobie dziwię że tak długo wytrzymałem
Ostatnio edytowano 23 wrz 2016, 20:48 przez Gib, łącznie edytowano 2 razy
Stała pod ścianą prężąc kakao
Brii tak jak piszesz podstawa do podatku było 5 tys,źle się wyraziłem
Co do kata wiem ze wycisza,tyle że handlarz wyciął
i teraz jest metaliczny dźwięk przy chyba 3-4 tys obr.
Co do kata wiem ze wycisza,tyle że handlarz wyciął
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
nemi napisał(a):Gib, masz jeszcze jakieś zdjęcia?
Mam klasowe z 1985 roku ale nie wrzucę
Nowego nabytku nie mam, raz że nie ma czym zrobić, dwa że on jest na prawdę paskudny w szczegółach
E tam rysy i pierdoły najważniejsze że nie padlina składana z dwóch. Czekam na modyfikacje żeby dumnie Saab zastąpił Jokera i kilował następne auta 
Neonixos666 napisał(a):E tam rysy i pierdoły najważniejsze że nie padlina składana z dwóch. Czekam na modyfikacje żeby dumnie Saab zastąpił Jokera i kilował następne auta
Znajomy ma polifta w kombi i wyłącznie poprawiony program i przy jakiś 240ps/350 Nm osiągi są już na prawdę fajne na racelogicu 7 do 100 i 15.0 na 1/4 nie jest to oczywiście mega szał jak na 240 koni ale z drugiej strony za 500zł bardzo przyjemny przyrost z seryjnych 9.5 i 16.5. W moim przypadku będzie trochę drożej bo muszę wymienić wtryskiwacze na szare lub zielone + strojenie u Coobcia nie wiem ile kosztuje ale myślę że zamknie się to w tysiącu lub troszkę ponad, ale na razie to ja się cieszę ciszą w aucie
Mój szef ma 9-3 2.8t 280KM......fajnie to się turla....nie prowadziłem, ale miałem okazję przeejchać jako pasażer całkiem sporą trasę. Najwieskzy minus to AT, ogranicza to auto dosć mocno.
..::Born To Rise Hell::..
Gib napisał(a):Fajna sprawa w sumie, odkryłem także że mam tempomat.
Ja sobie życia bez niego nie wyobrażam. U siebie nawet nie wyłączam tylko cały czas uzbrojony czeka
Krzemol1994 napisał(a):Ja sobie życia bez niego nie wyobrażam. U siebie nawet nie wyłączam tylko cały czas uzbrojony czeka
A jak jeszcze masz AT to żyć nie umierać.
Witam z czystego W10Pro z dysku SSD.
Szał. łał.
Dla mnie tempomat da się używać tylko w nocy
No chyba, że ktoś ma adaptacyjny. Zawsze jak już się ładnie ustawię na prawym pasie, dobiorę prędkość to znajdzie się jakiś życzliwy jadący 3km/h wolniej 
Tempomat fajny ale nie tak oszczędny jak noga właściciela 
Krzemol1994 napisał(a):Sam nad nim myślałem... Wygrała Włoszka. Bałem się, że będę jakoś żałował odpuszczenia sobie Alfyrafik89 napisał(a):Volvo S80 I, co myślicie?
Paradoksalnie włoszka może okazać się mniej awaryjna bo wydaje mi się że trudniej o niezajechanego dużego łosia.
Gratulacje Gib.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Gib napisał(a):z drugiej strony za 500zł bardzo przyjemny przyrost z seryjnych 9.5 i 16.5
Ludzie skąd wy macie takie ceny...

Gdzie nie zerknę w necie to 1600 złociszy wołają za strojenie... bez zmian sprzętowych...
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
To nawet Imprezy się stroi za tysiaka i to po wydechu, pompie itd więc nie jest tak źle
No zawsze można pojechać do Poznania i wystroić za 3800 netto, albo do 4T w Katowicach i też pewnie ze 2500 zostawić
Wiadomo jak ktoś stroi np. Impreze na 4xx z wymienionym wszystkim pod maską to warto do Katowic pojechać, ale takie zwykłe z 220 na 270 to nie trzeba się bać.
No zawsze można pojechać do Poznania i wystroić za 3800 netto, albo do 4T w Katowicach i też pewnie ze 2500 zostawić
Wiadomo jak ktoś stroi np. Impreze na 4xx z wymienionym wszystkim pod maską to warto do Katowic pojechać, ale takie zwykłe z 220 na 270 to nie trzeba się bać.