Czateria...cd
onyx napisał(a):Dobry koń po błocie też pójdzie

Gib napisał(a):Da się to wyłączyć w infi?
Właśnie sprawdziłem – nie da się bo go nie ma, nie ma nawet rozrusznika

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
onyx napisał(a):Johnny mylisz sieprzyjrzyj sie dobrze napisom na opakowaniach
Proces był właśnie o co innego.
Buahaha to coś takiego jak OT istnieje na czaterii?

Brii a jeździłemś Lexusami 300h ?
..::Born To Rise Hell::..
brii napisał(a):JohnnyB napisał(a):Brii a jeździłemś Lexusami 300h ?
Tak.
Jak wrażenia ? Miałeś okazję jechać NX 300 h? I czy to jest dużo większe od Q30 ?
Jeździłem IS 300h – zawiodłem się na maszynowni a na wnętrzu jeszcze bardziej. Osiągi średnie, hybryda przy większych prędkościach robi za balast, a spalanie nie jest jakieś super niskie. Napęd zachowuje się jakby miał gigantyczne koło zamachowe albo był ciągnięty przez coś innego na gumce od majtek. Lepiej od 300h jeździ 200t ale i tak szału nie ma.
Co do rozmiarów nie mam pojęcia – w NX nie siedziałem, Q30 rozmiarami jest OK jak na kompakta. QX30 w środku wydaje się nieco przestronniejsze od GLA ale to chyba tylko wrażenie optyczne.
Co do rozmiarów nie mam pojęcia – w NX nie siedziałem, Q30 rozmiarami jest OK jak na kompakta. QX30 w środku wydaje się nieco przestronniejsze od GLA ale to chyba tylko wrażenie optyczne.
Ja miałem okazję pojeździć 600H jak Globy dostał do testów parę latek temu.
Ogólne świetne wrażenie psuł ... plastikowy tył foteli kierowcy i pasażera w zestawieniu z 3 rodzajami/kolorami skóry na obiciu. Rzucało się to w oczy niemiłosiernie i z tego co wiem w późniejszych modelach przestali aż tak oszczędzać.
Wrażenia z jazy były niezłe. Aczkolwiek nigdy wcześniej nie jeździłem autem z mocniejszym silnikiem. Nie wiem co to była za wersja ale kosztowała ciut ponad 600kzł
Ogólne świetne wrażenie psuł ... plastikowy tył foteli kierowcy i pasażera w zestawieniu z 3 rodzajami/kolorami skóry na obiciu. Rzucało się to w oczy niemiłosiernie i z tego co wiem w późniejszych modelach przestali aż tak oszczędzać.
Wrażenia z jazy były niezłe. Aczkolwiek nigdy wcześniej nie jeździłem autem z mocniejszym silnikiem. Nie wiem co to była za wersja ale kosztowała ciut ponad 600kzł

JohnnyB napisał(a):Musze się karnąć, nie jechałem jeszcze hybrydą.
Jak się przejedziesz Lexusem to nie przenoś z automatu oceny na inne hybrydy
Grzyby napisał(a):Ja miałem okazję pojeździć 600H
Osiągi ma godne (przynajmniej na papierze), ale charakter hybryd Toyoty na pewno pozostał – te same rozwiązania. Ten pojazd to ogólnie jest świetny, ale to wielki kloc
JohnnyB napisał(a):onyx napisał(a):Johnny mylisz sieprzyjrzyj sie dobrze napisom na opakowaniach
Proces był właśnie o co innego.
Buahaha to coś takiego jak OT istnieje na czaterii?Czyli Castrol Edge Extended Perormance Dexos 2 ma bazę PAO ? Czy jesto nadal Grupa 3 ?
Ze specyfikacji wynika że Grupa 3
Base oil – unspecified
Distillates (petroleum),
hydrotreated, heavy
paraffinic
onyx napisał(a):Ze specyfikacji wynika że Grupa 3![]()
Base oil – unspecified
Distillates (petroleum),
hydrotreated, heavy
paraffinic
Czyli jednym słowem, wszystko z odpowiednim API i zawortoscią siarki, jeśli mnie pamieć nie myli – do 0,03% może być oficjalnie nazywane – Full Synthetic. A te wszystkie "Fully" itp, to chyba jeszcze niższa grupa.
Nie ważne
Brii zatem do 150 tyś brutto, jest jakaś hybryda dająca odrobinę przyjemności z jazdy, jest dobrze wykonana i faktycznie jest ekonomiczna ?
JohnnyB napisał(a):Brii zatem do 150 tyś brutto, jest jakaś hybryda dająca odrobinę przyjemności z jazdy, jest dobrze wykonana i faktycznie jest ekonomiczna ?
Kia Optima, ale wnętrze byś musiał sam ocenić.
KIA szaleje, ma hybyrdę i ma elektryki 
Z używanych fajnym wozem jest Honda Accord Hybrid ale tylko import z US wchodzi w rachubę.
Z używanych fajnym wozem jest Honda Accord Hybrid ale tylko import z US wchodzi w rachubę.
Zamykamy, jakość zdjęć robionych grabiami firmowanymi przez chiński koncern Hot Mom powoduje u mnie wstyd większy nawet niż ten spowodowany popękanym zderzakiem irmschera.
Ostatnio edytowano 23 wrz 2016, 14:10 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Stała pod ścianą prężąc kakao
A dzięki, też już miałem dosyć gehenny związanej z tymi zakupami i niemocą sprawczą. Nie jest to najpiękniejszy stan jeśli chodzi o budę (rzekłbym stan typowo włoski) ani wypas, aczkolwiek 4 szyby w prądzie i climatronik jest, parę plastików sprawia mega tandetne wrażenie kilka rzeczy przydałoby się poprawić ale jak to mówią cena czyni cuda, a samo auto ma trochę rezerw więc pewnie w końcu będzie moim najmocniejszym samochodem
Do pobicia 226.
Stała pod ścianą prężąc kakao