Nemi jeszcze nie kupiłem chociaż jestem bliski, człowiek się wydaje uczciwy, zresztą ma już nową zabawkę, na pewno Brii się ucieszy bo to Legacy Kombi H6 B-spec, czyli manual, sprzęgło z STI i zawieszenie bilsteina. Tylko na dzień dobry ma UPG do roboty, niestety nie dostał na to promocji od sprzedającego.
Czateria...cd
na szczęście nie jest ze mną tak źle i znalazłem benzynę w zakładanym budżecie. Już wiem że wtryski starczają do 200-210 / turbo do 230. Potem trzeba graty z 2.0 z dużym T czyli wczesne Aero ale z wydechem i IC można się bawić grubiej ponad 250, cały czas na seryjnym słupku. 270 do zrobienia na cichym wydechu jak najbardziej ale nie pytaj czy hamulce i zawias się nadaje bo się nie nadaje
Masz to w dieslu?
Nemi jeszcze nie kupiłem chociaż jestem bliski, człowiek się wydaje uczciwy, zresztą ma już nową zabawkę, na pewno Brii się ucieszy bo to Legacy Kombi H6 B-spec, czyli manual, sprzęgło z STI i zawieszenie bilsteina. Tylko na dzień dobry ma UPG do roboty, niestety nie dostał na to promocji od sprzedającego.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):Masz to w dieslu?
Oczywiście 250 z 1.9 jest do zrobienia
2.0T szukałem z at, bo są fajne te schaby i skrzynie ok. Wizualnie tylko te plastiki na zewnątrz strasznie blakna i wtedy słabo to wygląda, te nie lakierowane i to mnie zrazalo, ale zawsze można malnac, ładne auto ogólnie. I fotele się zużywają szybko co też wkurza. Ale silniki benzynowe kosa. Ja mam UFO.
Neonixos666 napisał(a):Gib napisał(a):Masz to w dieslu?
Oczywiście 250 z 1.9 jest do zrobienia
Tak? Ja rzadko kiedy widuję ponad 200 chyba gdzie po drodze paliwo sie kończy a zdaje się nie ma możliwości upgradu ale nie ja nie chcę diesla, na tych moich przelotach to się wogóle nie kalkuluje.
Jakbys chcial to pewnie i pińćset by dało rade. Pytanie na jak długo? 
Jak nie ma odpowiedniej pompy / wtryskiwaczy to nie zrobisz 500. Oczywiście można sobie zaprojektować / wyciąć na CNC wszystko tylko czy ktoś to robi i jaki jest przepis na 250 z 1.9 JTDm bo te co ja widziałem kończyły się koło 200.
200HP da się zrobić z dobrym programem, wymianą IC i orurowaniem. Dalej to podnoszenie ciśnienia na listwie, wymiana sprężarki, wydechu, obróbka głowicy, lepsze wtryski. Potem dochodzi sprzęgło.
Oki doki, zostaję przy benzynie, po pierwsze powerband fajniejszy, po drugie projekty na 250 nie są jednostkowe, po trzecie nikomu się nie rozlatują skrzynie biegów od gigantycznego niuta bo jest mniejszy. I co najważniejsze łyka LPG, a ja nie mam ropy za free.
a skąd, jak tylko jajogłowi uznają że to nie jest mega szrot możecie moi kochani zacząć likwidować lokaty długo i krótkoterminowe, bo nie dość że Bimbak kupił i to mazdę, Krzemol w końcu zastąpił swifta w stylu jakim można porównać zmianę almery na GTRa, to jeszcze ja w końcu coś kupię
Jak na liczbę oznak końca świata to chyba dość, na dodatek Angelina J. się rozwodzi 
Gib w Waszym wypadku to raczej jak gra na kontraktach terminowych 
Dopisano 21 wrz 2016 23:37:
Jak Gib kupi, zamykamy czaterie w pizdziot – nie bedzie o czym gadac
Dopisano 21 wrz 2016 23:37:
Jak Gib kupi, zamykamy czaterie w pizdziot – nie bedzie o czym gadac

Krzemol1994 napisał(a):Swift będzie holowany Alfą
Ostatnia droga?
Jeszcze nie kupił, zaraz wymyśli że coś nie pasi i zrezygnuje
Kurde zazdraszczam tego 3.2 u Ciebie, muszę kiedyś kupić sobie jakieś V6. Jeszcze jak oglądam na YT jak to ryczy na fajnym wydechu to już całkiem. 
Neonixos666 napisał(a):Krzemol1994 napisał(a):Swift będzie holowany Alfą
Ostatnia droga?![]()
Jeszcze nie kupił, zaraz wymyśli że coś nie pasi i zrezygnuje
Ja już bym dawno jeździł kiblowatym 530d który lekko przyjmuje moce o jakich 1.9 jtd może marzyć ale niestety sprzedający sie rozmyślił, tym razem nie przewiduję takich konsekwencji więc do zobaczenia na następnej ćwiartce mr.diesel
Gib napisał(a):więc do zobaczenia na następnej ćwiartce mr.diesel
Oj uwierz mi że z chęcią bym w fajnym gronie pośmigał na ćwiarę ale jak na razie nie mam czym
Gib może i jednostkowy ale ciekawy
PS. Może nie każdy wie ale wygrałem klasę diesel w Rykach

Nie wiem jak było ale na pewno właściciel BL MPS myślał że ma czym i mam świadka (bo nie jechałem sam) że był z tyłu
Także rób głowicę i inne przyboczności i wjeżdżaj się w auto
bo 9-3 PB ma potencjał większy niż V6.