Czateria...cd
nemi napisał(a):Mazda 5 1.8 ma 4500 przy tej prędkości. I też nie na czwartym biegu .
To podobnie jak Clio
Xenocyd napisał(a):Ja tyle nie jeżdżę bo wieje
Kask na głowę zarzuć
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Jak wydachujesz to masz szanse rollbara niezarysować
no przy rolce muszę odruchowo się chować
nemi napisał(a):Xen, jak jeździsz patrzysz przez szybę czy nad?
No przez szybę patrzę do przodu, jak jadę bez dachu to nad ramką mogę obserwować sygnalizator na skrzyżowaniu, bo z zamkniętym dachem muszę stawać daleko od świateł, żeby zobaczyć kiedy się zrobi zielone.
Ogólnie widać, że widzę przez szybę do przodu:
nemi napisał(a):Mazda 5 1.8 ma 4500 przy tej prędkości. I też nie na czwartym biegu.
Na szczescie nie slychac silnika tylko opony

Proszę Cię, ile można tłumaczyć? Nikt nigdy nie napisał (a na pewno nie ja), że nie słychać silnika. Słychać. Tylko co innego jest najbardziej dotkliwe i dokuczliwe.
Już nie wspomnę, że hałas i odbieranie go jako nieprzyjemny to rzecz subiektywna. Mi przeszkadza akurat to, Tobie nie odbieram prawa do postrzegania warkotu silnika jako tego najgorszego.
Nie wiem zupełnie po co się czepiasz.
Już nie wspomnę, że hałas i odbieranie go jako nieprzyjemny to rzecz subiektywna. Mi przeszkadza akurat to, Tobie nie odbieram prawa do postrzegania warkotu silnika jako tego najgorszego.
Nie wiem zupełnie po co się czepiasz.
Ja mam chyba 3700 przy 200km/h
ma jednak dobre strony to V8 

Bartek1986 napisał(a):Ja mam chyba 3700 przy 200km/h
Przy 185km/h mam 3000rpm – w przyszłym tygodniu zobaczy się ile jest przy 200km/h

Trusted computing – Yes or No?
nemi napisał(a):A ma jakiekolwiek złe oprócz potencjalnych kosztów serwisu?
Chyba nie
Koszt serwisu oprócz skrzyni, haldexa itd jest raczej na poziomie mondeo

Jak np kupowałem świece, to pomyślałem a co mi tam zadzwonię do ASO

No i Pan mówi, że ma na stanie org do V8 w cenie 440zł brutto, ale mu leżą długo i sprzeda za 240 brutto
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Gib napisał(a): świece kupowałem po 9,50 szt rok temu.
Spoko też mogłem za tyle kupić..
Nie chce mi się jakoś oszczędzać na świecach i za jakiś czas znowu zrzucać kolektory
nemi napisał(a):Ja do Mazdy około 40 zł za sztukę placilem.
Widzisz, że V8 nie takie złe
Jak pytałem w ASO czy kiedyś coś naprawiali w silniku w jakimś V8 w Volvo to powiedzieli, że w Lublinie nie i że słyszeli gdzieś w innym ASO o jednej awarii, że dół trzeba było składać od nowa
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Nigdy nie napisałem, że jest złe
.
Kurczę, jakoś nie napawa mnie to optymizmem.

Ciekawe, czy Pan od tapicerki dozna załamania. Auto kupiłem zapuszczone do granic możliwości, moje dzieci jeszcze dołożyły brudu. I jednego dużego pawia. Próbowałem to sam wyprać, ale powstaje tylko plama w innym kolorze.

Dopiero zobaczyłem, że z tyłu jest też gniazdko zapalniczki
.
Już mam rok to auto i tyle czasu się brzydzę, ale dopiero teraz znalazłem motywację.
Kurczę, jakoś nie napawa mnie to optymizmem.

Ciekawe, czy Pan od tapicerki dozna załamania. Auto kupiłem zapuszczone do granic możliwości, moje dzieci jeszcze dołożyły brudu. I jednego dużego pawia. Próbowałem to sam wyprać, ale powstaje tylko plama w innym kolorze.

Dopiero zobaczyłem, że z tyłu jest też gniazdko zapalniczki
Już mam rok to auto i tyle czasu się brzydzę, ale dopiero teraz znalazłem motywację.