Jak plota sie sprawdzi to bedzie mozna nawet wejsc do sklepu i pomacac
Telefony komórkowe
Ptaszki cwierkaja, ze za niedlugo bedzie sie dalo kupic telefony xiaomi z oficjalnej polskiej dystrybucji http://www.tabletowo.pl/2016/09/17/smar ... nformacji/
Ostatnio edytowano 17 wrz 2016, 20:38 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
W końcu .... 
Wysłane z mojego LG-D955 przy użyciu Tapatalka
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Ciekawe kiedy i czy wogule to prawda. A jeśli nawet ciekawe ile droższe będą. Na ibuygou rn3pro mozna kupic za 800-850 pln zależnie od kursu dolara i w tych pieniądzach ciężko znaleźć mi coś porównywalnego.
Regeneracja DPF........info PW
Nie znajdziesz, ale pamietaj że jest spore ryzyko, dzisiejsza elektronika jak jest to już chyba każdy wie, daj boże 2 lata wytrzyma albo i nie ... Wole kupić u polskiego dystrybutora bo przynajmniej gwarancje mam ogarniętą w miarę szybko a nie po 3-4 miesiącach o ile wogóle, może jestem stary i wolę stare urządzenia, ale przynajmniej działają
a czy cyferki dają wydajność hmmmmm powiem szczeże że mój iphon 3gs sprawia mi mniej problemów niż Flex którego teraz posiadam, ale ... wolę Flexa mimo że to chyba z 3-4 letni model. Daje rady 
Siaomi w pl to prawda, serwis polski też, cen podać Wam nie mogę póki nie poleci oficjalne info. Nie myślcie oczywiście że będą konkurencyjne z ali, bo to jest niestety niemożliwe, podobnie z januszami sprowadzajacymi na allegro.
Li Mu Bai napisał(a):Nie myślcie oczywiście że będą konkurencyjne z ali
A jak maja być konkurencyjne jak polski dystrybutor musi zapłacić vat?
Podejrzewam że cenę bez vatu powinnien mieć mniejszą/taką samą jak ci z ali.
Ludziki....telefon do 1400 pln brutto.
5 cali, aluminium i szkło, żadnego plastiku, bateria minimum 3000mA.
Miał być 5S, ale chyba zostanę przy Andku.
Aktualnie używany – Huawei P7.
5 cali, aluminium i szkło, żadnego plastiku, bateria minimum 3000mA.
Miał być 5S, ale chyba zostanę przy Andku.
Aktualnie używany – Huawei P7.
..::Born To Rise Hell::..
Jak 5,5" może być to Galaxy A7 – aku ma 2600 ale swobodnie daje radę tyle co konkurencyjne 3000 albo i więcej 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Jak 5,5" może być to Galaxy A7 – aku ma 2600 ale swobodnie daje radę tyle co konkurencyjne 3000 albo i więcej
Nie, 5,5 to dużo. Wolałbym w sumie jakieś 4,7 czy coś w tym stylu. 5 cali to jak dla mnie maks. Reszta mi z dłoni leci....ma dość drobne dłonie
Honor 7 ?
bieski napisał(a):Li Mu Bai napisał(a):Nie myślcie oczywiście że będą konkurencyjne z ali
A jak maja być konkurencyjne jak polski dystrybutor musi zapłacić vat?
Podejrzewam że cenę bez vatu powinnien mieć mniejszą/taką samą jak ci z ali.
No mi tego tłumaczyć nie musisz, bo vat to tylko jedna z dodatkowych rzeczy wpływających na wyższą cenę. Za dni parę xiaomi będą już do "dotknięcia"
JohnnyB napisał(a):Honor 7 ?
Do telefonu zastrzeżeń specjalnie nie mam, ale jednak kuleje widoczność ekranu w pełnym słońcu a bateria nie urywa, SOT w porównaniu z Julem mam słaby. Wytrzymuje mi dobę – półtorej jak używam w zwykłym trybie.
Ekran najmniejszy problem, na P7 dokłądnie taka sama sytuacja.
No nic, w przyszłym miechu będe kupował, w smie wpadła własnie fucha na 2kPLN, więc może starczy na Honora 8
No nic, w przyszłym miechu będe kupował, w smie wpadła własnie fucha na 2kPLN, więc może starczy na Honora 8
Przy takim budżecie szedłbym w 1+1 III, tylko niestety to też 5,5" 
Czasami 5,5" jest niewiele większe od 5". Wszystko zależy od grubości ramek. Poza tym często ergonomia w 5,5" jest na tyle dobra, że nie ma żadnego problemu z obsługą jedną ręką. Niestety nie ma za dużego wyboru w telefonach do 5".
loockas napisał(a):Wszystko zależy od grubości ramek. Poza tym często ergonomia w 5,5" jest na tyle dobra, że nie ma żadnego problemu z obsługą jedną ręką.
Potwierdzam – łapy za wielkiej nie mam a 5,5 obsługuję jedną ręką. Moja małżonka ma małą rękę a na 5,7" nie narzeka i na mniejszy by nie zamieniła
Mam dużą łapę, ekran 5,5" daję radę obsługiwać, aczkolwiek nie jest to w 100% wygodne. Pod kątem ergonomii wolałbym 5".
Ja kożystam z 6" ca i obsługuje się dobrze nawet jedną ręką do ogarnięcia, wszystko kwestia budowy słuchawki 
Dobrze że nie czekałem z zakupem w PL, bo ceny nie urywają (choć porównując do innych marek popularnych u nas to sprzęt w cenach ok). Ja oczekuję an kuriera z rn3pro z chińskiego sklepu 
Regeneracja DPF........info PW