Witam.
Tak jak w temacie poproszę o opinię na temat samochodu lub handlarza z linku poniżej, jeśli byłby chętny do obejrzenia samochodu też byłbym wdzięczny.
http://olx.pl/oferta/mazda-6-lift-exclu ... 6d80b9d9d0
U Marianka w DSR nic nie ma, facet napisał że ma wpisy w książce czy to oznacza że coś kręci. W ogóle ktoś kojarzy tego handlarza podobno zajmuje się Mazdami.
Mazda6 2.0 Pb, 2006, (olx: 257375273), 19.800 zł, Żyrardów.
Strona 1 z 1
Witam.
Samochodu sam osobiście nie oglądałem zdecydowałem się na firmę AutoRentgen, po ich inspekcji chyba jednak zrezygnuję ale posiadam dokładną dokumentację tego samochodu jak ktoś będzie zainteresowany również mogę podzielić informacjami które uzyskałem od Panów z inspekcji.
Samochodu sam osobiście nie oglądałem zdecydowałem się na firmę AutoRentgen, po ich inspekcji chyba jednak zrezygnuję ale posiadam dokładną dokumentację tego samochodu jak ktoś będzie zainteresowany również mogę podzielić informacjami które uzyskałem od Panów z inspekcji.
- Od: 22 mar 2007, 19:42
- Auto: Mazda 6 2.0 Pb 2005r
Bonuz napisał(a):A kto powiedział ze odradzili, po prostu nie zdecydowałem się go kupić.
To sam kolega tak napisał, bo jak inaczej zinterpretować następujące stwierdzenie:
Bonuz napisał(a):po ich inspekcji chyba jednak zrezygnuję
Bonuz napisał(a):Napisałem wyraźnie jak ktoś będzie chciał znać więcej szczegółów mogę podać na priv.
Ideą tego działu jest pozostawienie śladu poszukiwań i badania poszczególnych egzemplarzy dla innych, aby w przyszłości można było po przeczytaniu wątku danego pojazdu, poznać jego historię i ewentualne wady. Ot, wszystko. Szanuję Twoją decyzję o zachowaniu opinii sprawdzających do swojej wiadomości i chęć ewentualnego dzielenia się nią via PW, ale mimo to zachęcam do napisania kilku słów o tym dlaczego z zakupu zrezygnowałeś...
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Strona 1 z 1