Czateria...cd
Sporo robię sam bo to lubię, kwestia kasy jest raczej drugorzędna bo tez rzadko robię coś skomplikowanego i drogiego. Gorzej z tym czasem...
I będzie wkurzał ludzi
viewtopic.php?f=320&t=194290
I będzie wkurzał ludzi
viewtopic.php?f=320&t=194290
Ja też robię sam co mogę ale muszę skończyć z pchaniem łap tam gdzie nie trzeba bo potem muszę prosić kolegę mechanika żeby dokończył moje grzebanie za katon Perły chmielowej
.
loockas napisał(a):Sporo robię sam bo to lubię, kwestia kasy jest raczej drugorzędna bo tez rzadko robię coś skomplikowanego i drogiego. Gorzej z tym czasem...
Też sobie obiecuję, że jak bedzie dom z garażem – nawet żelaźniakiem
Póki co, mam mechanika któremu ufam, mam dobre ceny na cześci – kupuję na jego zniżkach, mam groszowe sprawy za serwis, kawkę podczas roboty i assistance w prawie całej PL
Na chwile obecną robi mi nawet przeglądy "gwarancyjne"
Jednego czego mu zlecić nie mogę, to dynamicznej wymiany oleju w skrzynii.....tutaj musze już jechać na specjalistyczny warsztat....
..::Born To Rise Hell::..
loockas napisał(a):Zrobiłeś takie zabezpieczenia sieci, ze sam w nie wpadłeś?
Nie – lipa trochę mieć na ekranie obrazki czy filmiki jak się siedzi w otwartej sali razem z pracownikami
nemi napisał(a):Gang Albanii czytany jako poezja.
Aaaa
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):loockas napisał(a):Zrobiłeś takie zabezpieczenia sieci, ze sam w nie wpadłeś?
Nie – lipa trochę mieć na ekranie obrazki czy filmiki jak się siedzi w otwartej sali razem z pracownikami
wystarczą słuchawki
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Mówisz – jak założę słuchawki to i będę przeglądał fotosy albo filmiki to nie spadnie morale i nie wzrośnie u współpracowników chęć na robienie tego samego?
brii napisał(a):Nie – lipa trochę mieć na ekranie obrazki czy filmiki jak się siedzi w otwartej sali razem z pracownikami
lol, to już wiem czemu u mnie w firmie takie niskie morale. Co patrzysz w monitor to twój szef na allegro albo youtube.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
nemi napisał(a):Nie ma tam filmu. Włącz i minimalizuj
Dobra, ale bez słuchawek to niewiele da
No dobra, dobra. Od razu trzeba było napisać, że to "te" dni w miesiącu, że boli cie głowa, matka przyjeżdża, albo nie jesteś w nastroju ... nie musisz tego oglądać .... możesz nam wierzyć na słowo. 
Pozdrawiam, Tomek
brii napisał(a):Mówisz – jak założę słuchawki to i będę przeglądał fotosy albo filmiki to nie spadnie morale i nie wzrośnie u współpracowników chęć na robienie tego samego?
Stosujemy prostą zasadę – rób co chcesz na komputerze ale Twoja robota ma być zrobiona. Sprawdza się.
loockas napisał(a):Stosujemy prostą zasadę – rób co chcesz na komputerze ale Twoja robota ma być zrobiona. Sprawdza się.
Fajno masz, chciałbym taki układ. My pracujemy jako zespół – robota jest wspólna, jak ktoś się zaczyna opierniczać to inni mają do zrobienia więcej. Dopuszczenie do sytuacji, że ktoś się ślizga powoduje taki trwały spadek morale, że kiedyś trzeba było 4 osoby pożegnać żeby sytuację wyprostować