Czateria...cd
nemi napisał(a):Ale w czaterii obrodziło Mazdami. I to głównie mx5. Są jeszcze jakieś inne modele "u nas"? Nic nie przychodzi mi do głowy.
Dzisiaj się dowiedziałem, że też jeżdżę Mazdą

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Tak już stwierdziły dwie osoby wchodzące z parkingu: "fajna Mazda" 

Niestety tylko pół dowodu rejestracyjnego jest moje więc do profilu nie wrzucam 
W sumie to się nie dziwię. Wychodzi na to, że czateria znowu zaczyna stać Mazdami
W sumie to się nie dziwię. Wychodzi na to, że czateria znowu zaczyna stać Mazdami
Bimbak, piszę w kontekście ewentualnego następcy, o bardziej współczesnych modelach.
3 nie ma kombi, 6 nie mój zasięg finansowy.
Dopisano 14 wrz 2016 13:27:
Ale troskliwie okrywasz kocem
3 nie ma kombi, 6 nie mój zasięg finansowy.
Dopisano 14 wrz 2016 13:27:
jacobs napisał(a):nemi napisał(a):Z definicji piszemy "tu nikt nie jeździ Mazdą", a to już nieprawda.
Ja nie jeżdżę
Ale troskliwie okrywasz kocem
Dla mnie Mazda niema nic ciekawego w ofercie
No i pewnie mieć nie będzie hehe
No jakby wypuścili coś podobnego do RX8 z jakimś ~400konnym nie Wanklem
to bym pewnie zmienił zdanie
No i pewnie mieć nie będzie hehe
No jakby wypuścili coś podobnego do RX8 z jakimś ~400konnym nie Wanklem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

jacobs napisał(a):nemi napisał(a):Z definicji piszemy "tu nikt nie jeździ Mazdą", a to już nieprawda.
Ja nie jeżdżę
ja muszę spasować z jazdą trochę ... już prawie 5k nakulałem patrolując okoliczne powiaty
nemi napisał(a):Bimbak, piszę w kontekście ewentualnego następcy, o bardziej współczesnych modelach.
ze współczesnych kombi to mogę coś powiedzieć tylko o GT4 Lusso
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Eh, spowodowałem zagrożenie dla życia i zdrowia innych uczestników wyjeżdżając z zatoczki, bo pan w BMW postanowił właśnie w tym momencie wyprzedzić jakąś fiestę
I jak za dwa tygodnie tam będę, to będę stał w tej zatoczce 20 minut aż się czas egzaminu skończy
I jak za dwa tygodnie tam będę, to będę stał w tej zatoczce 20 minut aż się czas egzaminu skończy
Bartek1986 napisał(a):No jakby wypuścili coś podobnego do RX8 z jakimś ~400konnym nie Wanklemto bym pewnie zmienił zdanie
http://www.mazda-motors.com/news/mazda- ... g-in-2020/
Pozdrawiam, Tomek
Xenocyd napisał(a):Eh, spowodowałem zagrożenie dla życia i zdrowia innych uczestników wyjeżdżając z zatoczki, bo pan w BMW postanowił właśnie w tym momencie wyprzedzić jakąś fiestę