Czateria...cd
Ja pewnie z 600 będę musiał przygotować 
Neonixos666 napisał(a):Ja pewnie z 600 będę musiał przygotować
1.9 i bez zniżek i liczysz na 600 PLN ?
Ja z 60% zniżek w WND jeszcze ponizej 480 nie zszedłem. Teraz pewnie 700 to tak lekko będzie.
Ale WND jest drogie jak uj.
Niemi te 40% to jeszcze od zniżek 60% które masz ?
Ja to się za godzinkę kładę chyba, jutro planuję 5:30 wyjechać, chciałbym na 9 być w Krynicy.....aczkolwiek szansę są dość słabe...
Ostatnio edytowano 9 wrz 2016, 20:32 przez JohnnyB, łącznie edytowano 1 raz
..::Born To Rise Hell::..
Jakieś tam zniżki mam, tylko chyba jeszcze nie aż tak duże żeby zapłacić tyle co nemi
a co to za najlepszy wiek?
a co to za najlepszy wiek?
Ostatnio edytowano 9 wrz 2016, 20:34 przez Neonixos666, łącznie edytowano 1 raz
nemi napisał(a):aurisa ukradli.
pewnie ktoś nie mógł patrzeć jak się męczysz
JohnnyB napisał(a):Wody lać tam nie zamierzacie
Nie chcemy ukrywać po co jest ten event. Merytoryka, merytoryką ale w natłoku tych wszystkich KIKE, INETów, PLNOGów chcemy zrobić coś zdecydowanie bardziej na luzie. Nerd to też człowiek
Neonixos666 napisał(a):Sorry Loockas ale przypomniała mi się jedna piosenka: ,,Trzech synów matka miała..."
jacobs napisał(a):Loockas, masz iPhona 5s? Warto go kupować w obecnej chwili?
Ja mam starszą 5'tkę i działa. 5s wciąż jest dobrym telefonem, zwłaszcza jak ktoś lubi te wymiary.
jacobs napisał(a):Chodzi mi o support iOS9 i nowszych i czy bardzo zwalnia i widać że chcieliby go już ubić
5tka na iOS9 działa bardzo dobrze. Zobaczymy jak będzie z iOS10 za kilka dni.
loockas napisał(a):Ja mam starszą 5'tkę i działa. 5s wciąż jest dobrym telefonem, zwłaszcza jak ktoś lubi te wymiary.
No właśnie chodzi o prosty, nie za duży telefon dla osoby która miała dumb phona i chciałaby tylko dzwonić. 5s jest w ofercie na abonament. Generalnie z Androidem tak starego telefonu bym nie brał, ale może iPhone'y faktycznie się nie starzeją tak szybko.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
nemi napisał(a):Żeby było śmieszniej, to w Toyocie chyba wyglądałem na zainteresowanego i kazali jutro o 14 przyjść sobie wziąć jednego aurisa i w poniedziałek im oddać.
W sumie pojeździć można
Ciągle istnieją dumbphony i starzeją sów bardzo wolno. Na pewno wolniej od iPhone.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
jacobs napisał(a):5s jest w ofercie na abonament
Policz to dobrze. Generalnie od jakiegoś czasu nie opłaca się brać telefonów w abonamencie, a już na pewno kiepsko się wychodziło na iphonach.
loockas napisał(a):Policz to dobrze. Generalnie od jakiegoś czasu nie opłaca się brać telefonów w abonamencie, a już na pewno kiepsko się wychodziło na iphonach.
To nie dla mnie. Akurat na tego iPhone'a w ofercie dla firm była dobra cena
If you’re in control, you’re not going fast enough.
JohnnyB napisał(a):Ja z 60% zniżek w WND jeszcze ponizej 480 nie zszedłem. Teraz pewnie 700 to tak lekko będzie.
Ale WND jest drogie jak uj.
Ke? Ja za 2.0 w Bydgoszczy z maksymalnymi znizkami zaplacilem jakieś 800zł. Co prawda nie bralem najtanszego OC, bo zalezalo mi na dobrym assistance (a takie niestety bylo dostepne tylko w pakiecie
Ostatnio edytowano 9 wrz 2016, 22:32 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
sq2jul napisał(a):ale w momencie jak się orientowałem to nikt mi nie chciał sprzedać OC za mniej niz 600zl z hakiem...
To mnie pocieszyłeś
Porownujac Bdg vs W-wa czy też wioski podstołeczne obstawiałbym, że oc musi być dużo droższe z racji wielkości aglomeracji. Jezeli w W-wa mieliby zaspiewac do 2.0 ~700zl to patrzac na lokalizacje wychodzi pol darmo. Mysle jednak, ze Warmia i Mazury wyjda dosyc tanio, jezeli masz pelne znizki.
warszawa 2.5L 646zł Axa 60% kontynuacja
–
Ja muszę zmienić telefon, mój hot mom robi co chce, nad PC mam jeszcze jakąś kontrolę ale nad tym chińskim gównem żadnej.
Ze smartfonów miałem HTC Desire i S3 Mini i nie było żadnych kłopotów z OS, tu od pierwszego włączenia netu jakiś syf się zasysa...głośnik mega zniekształca głos rozmówcy zdjęcia kompletnie z pupy, jakość podejrzewam że biedronkowa tylko w biedrze mam gwarancje z aliexpress żadnej
–
Ja muszę zmienić telefon, mój hot mom robi co chce, nad PC mam jeszcze jakąś kontrolę ale nad tym chińskim gównem żadnej.
Ze smartfonów miałem HTC Desire i S3 Mini i nie było żadnych kłopotów z OS, tu od pierwszego włączenia netu jakiś syf się zasysa...głośnik mega zniekształca głos rozmówcy zdjęcia kompletnie z pupy, jakość podejrzewam że biedronkowa tylko w biedrze mam gwarancje z aliexpress żadnej
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja w swoi P8 lite zaktualizowałem EMUI i androida. Wcześniej był kapryśny teraz lepiej działa.