bieski napisał(a):No ale czemu zmieniasz ten telefon? Przecież też możesz go mieć te 3 lata
1. Dopiero od niedawna telefon za ok 1kzł nadaje się do czegoś po roku użytkowania – jestem wymagający. Nie lubię lagów i nieaktualnego systemu. Nie interesują mnie już też customy, bo mi się po prostu nie chce
2. Też dopiero niedawno się to zmieniło i telefon za 1kzł jest zrobiony z czegoś lepszego niż kupo-plastik i w moim wcale nie łatwym użytkowaniu jakoś wygląda. Zenfone 2 za 1500zł po niecałym roku wygląda już okropnie. Klapka baterii spękana w 2 miejscach, ekran porysowany. Niestety ten model ma opinie bardzo kiepsko wykonanego. Tak to jest jak się rzuca na nowości, ale na moje pocieszenie, nic mnie nie kosztował.
3. Bo lubię i mogę
Pod koniec roku będę chciał wymienić Asusa na coś innego. Może tym razem zabawię z telefonem dłużej niż rok
bieski napisał(a):Mój Oneplus one
Ten telefon w PL z FV nie kosztował 1kzł
Btw. Ten "wyeksploatowany" 4 letni iphone po szefie służy teraz mi. Działa lepiej od większości androidów do 1kzł, wygląda też lepiej, jest świetnie wykonany i nawet mi nie udało się go jeszcze wizualnie oszpecić po 4 miesiącach używania