odpowiednia ilość kondestatorów połączonych równolegle załatwi sprawę.... w razie czego zawsze można twierdzić że poraził go piorun z jasnego nieba
najlepiej chyba jednak ubezpieczyć samochód (AC) i spać spokojnie

www.mazdaspeed.pl
odpowiednia ilość kondestatorów połączonych równolegle załatwi sprawę.... w razie czego zawsze można twierdzić że poraził go piorun z jasnego nieba
polnik@studio napisał(a):najlepiej chyba jednak ubezpieczyć samochód (AC) i spać spokojnie
polnik@studio napisał(a):najlepiej chyba jednak ubezpieczyć samochód (AC) i spać spokojnie
Queenis22 napisał(a):i mi z buta w tylny zderzak wiec się wkurzyłem i mu tez w zderzak przedni odpadł muha
Newra napisał(a):noktowizor i spluwa to mój zakup na niedaleką przyszłość!
Malutka napisał(a):Kolesia przez poltorej godziny wycinali z tego fotela...
Malutka napisał(a):Chlopak nie wiem czy zrobil takie wielkie oczy ze strachu czy ze zdziwienia ze taka mala i jeszcze baba wychodzi do niego z metalowa rurka...Spieprzal bardzo szybko...
cwaniaq napisał(a):A tak w ogóle, to ten chłopaczek założył sprawe czy twój wujek ? I wygrał ? Jeżeli ten koleś założył sprawę to się wcale nie dziwię, ten kraj jest pier...
Malutka napisał(a):nabil w deske (czy cos innego) haczykow wedkarskich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości