Czateria...cd
JohnnyB napisał(a):Kurde po piwach u Xen'a odechciewa mi się pić tego ścieku co mam w lokalnych sklepach...
No jak do tej pory piłeś koncerniaki, to się nie dziwie. Piwa Xena mnie skutecznie naprostowały i w miarę możliwości staram się wybierać ciekawsze piwa niż Tyskie Gronie czy Lech Premium
Jak zaczniesz pić kraft (i zaskoczysz) to do koncernu nie wrócisz, choćbyś miał zredukować ilość wypijanego alkoholu.
Wczoraj miałem okazję być przewieziony C55 AMG weeda... Ależ to przyjemne auto. Gdyby nie moc, możnaby rzec cywil![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wczoraj miałem okazję być przewieziony C55 AMG weeda... Ależ to przyjemne auto. Gdyby nie moc, możnaby rzec cywil
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
JohnnyB napisał(a):Kurde po piwach u Xen'a odechciewa mi się pić tego ścieku co mam w lokalnych sklepach......
Pić by się chciało a robić nie na komu
Miałem dzisiaj warzyć ale nie wyszło bo pojechałem odprysk na szybie usuwać.
Może jutro się ogarnę, bo piwnica straszy pustymi skrzynkami...
Właśnie zamówiłem najdroższą flaszkę w życiu, oby głowa nie bolała po tym.
loockas napisał(a):No jak do tej pory piłeś koncerniaki, to się nie dziwie. Piwa Xena mnie skutecznie naprostowały i w miarę możliwości staram się wybierać ciekawsze piwa niż Tyskie Gronie czy Lech Premium
Nie ejst tak źle, staram się wybierać coś świeżego w ramach nieco ograniczonych możiwości w lokalnych sklepach. Mam znajmego który ma sklep z browarem i ściaga jakieś dziwne browary.....ale marżę to on ma zdecydowanie za wysoką na codzienne zakupy.
Do tego Xen, trafił idealnie w mój gust. To co piłem u niego jak do tej pory jest najlepszym piwem jakie piłem....będe szukał czegoś pdoobnego, ale predzej zasponsoruje mu towar i przy okazji jakiejś delegacji podjadę po skrzynkę
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):Dzisiaj odpalam produkcję, za jakiś miesiąc możesz wpadać przejazdem
To musisz mi jeszcze powiedzieć czego Ci brakować będzie, to zostawię na kolejna produkcję
Staropramen nawet niezły ululał do snu, żadnych sensacji rano, poszło 8 sztuk plus jedno tyske bo było zimne, natomiast dla sylwetki to nieco zgubne jest
Prestiż mi się powiększa że nawet B5 nie potrzebuję 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja wczoraj wlałem w siebie 4 czy 5 piw ale to był max, czuje się wtedy jak by mnie ktoś napompował. Zdecydowanie lepsze jest paliwo o wyższej liczbie procentowej. 
loockas napisał(a):Opinie masz na końcu tej oferty
Nie ufam obcym
Xen, jest duża szansa że nawiedzę cię w okolicy października, mam kilka dużych projektów które muszę nadzorować osobiście, więc wstaw wystarczająco dużo, a ja za browarek zapłacę Ci tyle ile krzykniesz.
A i jednocześnie za sponsoruje Ci kolejne ważenie
Jezeli o picie sie rozchodzi to wczoraj bylem na weselu. Generalnie dobry dzien chyba mialem. Mozna powiedziec, ze z kolega zrobilismy litra do pierwszego tanca mlodych. Siedzielismy z mlodymi. Pan mlody byl mocno kontrolowany (a smak byl...), swiadkowa ze swoim towarzyszem wychylili moze ze 3 kolejki. I najlepsze, ze wychodzilem z wesela gdzie przed 5:00 i nie bylem napruty jak wór 

No wlasnie najlepsze jest w tym wszystkim to, ze ostatnimi czasy praktycznie odstawilem alokohol.
sq2jul napisał(a):No wlasnie najlepsze jest w tym wszystkim to, ze ostatnimi czasy praktycznie odstawilem alokohol.
masz racje po co trzymać wiecznie w ręku czasem trzeba odstawić... na stolik