Ja dzisiaj poprawiłem jakość swojego życia wymieniając sprzęt grający, bo staremu się często już zdarzało nie reagować na guziczek "power", płyty odczytywał losowo więc używałem i tak połączenia BT, żeby z telefonu zapodawać spotify sobie. I w sumie to wystarczało, ale nie po to co miesiąc kupuję płyty w empiku, żeby ich nie słuchać później
Ale mi nie wychodzi uszami socjalizm typu że mam gwarancję od kapitalistów, tylko marnowanie/rozdawnictwo i przejadanie przez system publicznych czyli moich i twoich pieniędzy, rozrastanie się publicznej biurokracji na nasz koszt, przekręty i ogólnie pojęte koryto. Wkurza mnie abonament na polityczną TV. Wkurza mnie dofinansowywanie kościoła i wiele innych rzeczy pewnie też by mi się nie spodobało gdybym o nich wiedział. Może gdybym był benificjentem tego systemu może nie przeszkadzało by mi to ale ja go utrzymuję, na utrzymywanie w jakiejś okrojonej formie mogę się jeszcze zgodzić, nie chcę anarchii ale jak czytam takie tematy to co mam powiedzieć? http://facet.interia.pl/militaria/news- ... Id,1841333
Ostatnio edytowano 2 wrz 2016, 19:59 przez Gib, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętacie moje przygody z telepaniem auta? Te barany nic nie zrobiły dobrze. Wczoraj moi stali mechanicy zauważyli, że źle założyli łączniki stabilizatora z tyłu i poprawili. Jeszcze się okazało, że źle założyli stabilizator z przodu i się tłukł i skrzypiał. Jak ręką odjął – dobrze, że bez nowych części się obyło. Trzy rzeczy zrobili i żadna prawidłowo
Tylne były w skrajnym wychyleniu. Natomiast z przodu wymieniałem tylko dwie gumy i nie zdołali tego poskładać, chociaż dziś zanim oddałem auto gość mówił, że chyba nie da się tego źle zrobić. Ale jednak
Podsumowując – fura stan idealny . Wreszcie. Skrzynia też okazała się udana, bo wymieniłem przy okazji półosi . Naprawdę jest dobrze
Ciekawe ogłoszenia tego sprzedawcy, ciekawe fury za gruby chajs a najdroższe w trójce Diablo / Testarossa / 911 jest porsche weird, natomiast tego kto wrzucił to tego drogocennego klasyka takie radio to chyba można śmiało rozstrzelać. http://allegro.pl/porsche-911-3-2-club- ... 01#thumb/3
Kurde po piwach u Xen'a odechciewa mi się pić tego ścieku co mam w lokalnych sklepach...... Od wczoraj mam średnio fajną korespondencję z jednym dyrektorzyną w firmie dla której robię.....oczywiście do wiadomości właściciela.....chyba kolo będzie pierwszą osobą w tej firmie która dostanie ode mnie w mordę....