mazdajacek napisał(a):pytanko przy okazji, gdzie dostanę filtr paliwa za 70 pln?
np tu:

co wyszło z czujnikiem?
www.mazdaspeed.pl
mazdajacek napisał(a):pytanko przy okazji, gdzie dostanę filtr paliwa za 70 pln?
i po wymianie...mazdajacek napisał(a):filtr by siadł po 8000km?. dzisiaj znowu gaśnie, więc zajechałem do speca i czekam co powie
mazdajacek napisał(a):no właśnie...? jak dzisiaj jechałem do serwisu – żadnych problemów...
Dopisano 24 sie 2016, 12:41:
diagnosta orzekł, że był błąd za małego ciśnienia paliwa. prawdopodobnie albo pompa, albo czujnik, albo inne przyczyny. nie może konkretnie stwierdzić bo teraz jest wszystko OK. Mówi żebym przyjechał jak problem znowu się pojawi... czyli np. pojadę w trasę i zacznie gasnąć i niby jak mam dojechać? poradźcie co robić – wymienić ten czujnik (zawór) na listwie?
l3ave napisał(a):mi wyrzuca błąd wysokiego ciśnienia. Nie mniej jednak czujnik już zamówiony i potem od razu wymiana. W weekend znowu robiłem długą trasę jakieś 400 km to zgasł mi tylko raz pod domem znowu na "dwójce".
l3ave napisał(a):Przy okazji zapytam jeszcze jaki polecacie filtr paliwaBo opinie o filtronie są różne a z tego co czytałem i wiele osób narzeka. Chciałbym coś zakupić ale nie wiem, jaki byłby dobry.
l3ave napisał(a):2
l3ave napisał(a):ja mam przedlifta więc który z tych mi polecisz żebym dobrze dobrał do modelu
http://e-katalog.intercars.com.pl/#/eka ... 102000000/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości