Zacznę od moich problemów.... przy zakupie auta było wszystko ok, lecz auto jeździło na krótkich odcinkach, teraz jest trochę bardziej eksploatowane

1. Po kilku dniach zapaliła się kontrolka check engin ( po wykasowaniu i odczycie błędów za każdym razem inne błąd, każdy z duperelą, błachostką, jednak mnie jako mechanika wkurza świecąca co chwilę kontrolka.
2. Słynny tutaj czerwony kluczyk, przeczytałem wszystko co możliwe tutaj, bateriaa, akumulator itd... u mnie specyficznie pojawia się podczas dłuższej trasy (czerwony kluczyk i dioda na przycisku) po czym po dłuższym postoju auta samoczynnie znika....
3.Tempomat. przy odpaleniu autka wszystko działa jak należy po przejechaniu paru kilometrów nie ma możliwości włączenia tempomatu kontrolka żółta świeci nie ma możliwości aktywacji, w tym samym momencie radio traci możliwość odczytywania tytułów piosenek a zmieniarka (system Bose) traci możliwość przełączania płyt, gdzieś usłyszałem że ma to coś wspólnego z komputerem komfortu. Po zrestartowaniu auta problem znika jak ręką odjął.
Trochę denerwujące jest to gdy w aucie tej klasy muszę podczas drogi zjeżdżać z autostrady i restartować auto. Za wszelkie sugestie będę bardzo wdzięczny