Bimbak napisał(a):No właśnie ... a co by się stało gdyby grupa z wlkp pojawiła się z ok 3-4 godzinnym opóźnieniem w czechach?
tak właściwie to nic, bo chłopaki nam miejsca pewnie zarezerwują, ale cały misterny plan jazdy wielką kolumną w [tiiit]...
www.mazdaspeed.pl
Bimbak napisał(a):No właśnie ... a co by się stało gdyby grupa z wlkp pojawiła się z ok 3-4 godzinnym opóźnieniem w czechach?
Michallus napisał(a):zrobie wszystko co sę da
Winetou napisał(a):sluchajcie probuje znalezc jakies konkretne postanowienia w watku wczesniej, ale ni cholery mi to nie wychodzi – napiszcie mi, ktore z waszych dziewczyn spia w namiocie, a ktore w hotelu, bo my z Kamila nie wiemy jak to zorganizowac – jesli ktos zalatwial hotel, to prosze o info na PW, gdzie, za ile i jakis numer telefonu – ewentualnie, czy jest jakas dziewczyna, ktora by poszukiwala wspollokatorki – a jesli wasze pieknosci (mowie o dziewczynach a nie samochodach) spia z wami na polu w namiocie, to czy wiecie czy tam jest jakies miejsce gdzie mozna sie umyc ? z gory dzieki
Winetou napisał(a):spia z wami na polu w namiocie, to czy wiecie czy tam jest jakies miejsce gdzie mozna sie umyc ?
farciarz napisał(a):za łatwo to powiedzieć....ostatnio jak się dyrekcja dowiedziała o moich zamiarach opuszczeniu firmy....jesterm niestety na celowniku ....a mam zamiar się rozstać w spokoju z firmą.
Jeszcze będę rozmiawiał z kierownikiem.... ...może się coś uda. Choć to ciężki temat. Spróbuję pościemniać.
farciarz napisał(a):Wszystko Ok...ale w firmie wiedzą, że opuszczam niedługo firmę...więc starają się jak widać wszystko mi utrudnić...tym bardziej, że termin mojego rozstania ( wypowiedzenie ) z firmą składam właśnie na koniec czerwca...tak to jest pracować u prywaciarza dośc długi czas....zbyt długi.
Sorki za to OT![]()
![]()
Piotruś napisał(a):deklarowaliście wyjadz, a jak przychodzi co do czego to się wycofujecie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości