Szukam czegoś na części
Czateria...cd
Nie raz wdziałem już anglika na polskich blachach.
Szukam czegoś na części
Szukam czegoś na części
Bardziej chodziło mi o składki OC.
Też widziałem ale nie drążyłem tematu. Funt tanieje więc może warto..... kolega jeździ BMW e60 3.0D już 3 lata....ale on mieszkał w UK i miał firmę transportową z ciężarówkami z UK. Dla niego nie ma różnicy....tak mówi.
A to nie powinineś 1.9 TID ?
Też widziałem ale nie drążyłem tematu. Funt tanieje więc może warto..... kolega jeździ BMW e60 3.0D już 3 lata....ale on mieszkał w UK i miał firmę transportową z ciężarówkami z UK. Dla niego nie ma różnicy....tak mówi.
Neonixos666 napisał(a):Nie raz wdziałem już anglika na polskich blachach.
Szukam czegoś na części
A to nie powinineś 1.9 TID ?
..::Born To Rise Hell::..
1.9 TID fakt dość chodliwe.
Nie chce nic z VW bo tego jest full i części za grosze każdy sprzedaje. Saab wydaje się być fajny bo części można w dobrej cenie sprzedać a i sztuk co raz więcej jeździ.
Pogoda przepłoszyła pielgrzymki w okolicach pierwszej połowy sierpnia, ale teraz uderzyły ze zdwojoną siłą... Pogoda się poprawia czyli będzie jeszcze tłoczniej. Jak ktoś planuje uderzać w piątek do Ryk ze Śląska przez Częstochowę to lepiej wybrać inną opcję.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Sam ostatnio jechałem przez SC – poprzedni czwartek około 12:30. Było ciężko, ale udało się objechać w okolicach CH. Wracając kombinowaliśmy aby objechać Siewierz, ale nieco pobłądziliśmy -akurat kimałem ten odcinek i ostatecznie przejechaliśmy w piątek około 15 przez SC bez większych problemów.
W ogóle korków nie było.
4 dzień antybiotyku.... już prawie OK.... jutro detoks od prochów i mam nadzieję że warto tak się męczyć dla piwa Xen'a
Dopisano 25 sie 2016 19:45:
Ale tu Cisza.......coś się stało, czy wszyscy pakują się na zlot ?
W ogóle korków nie było.
4 dzień antybiotyku.... już prawie OK.... jutro detoks od prochów i mam nadzieję że warto tak się męczyć dla piwa Xen'a
Dopisano 25 sie 2016 19:45:
Ale tu Cisza.......coś się stało, czy wszyscy pakują się na zlot ?
..::Born To Rise Hell::..
Zrobiłem pasek osprzętu i rolkę napinającą, można jechać na zlot. Aha byłem też u blacharza na rozmowach i nadkola plus kilka pierdułek jest do zrobienia z blachy raptem. Dziur w podłodze nie ma, ale to już po zlocie.
Domi widzę że S-Tajp poszedł.
Domi widzę że S-Tajp poszedł.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Stajp sprzedany w kilka minut praktycznie, niczego nie ukrywałem podczas sprzedaży. Gdyby konstrukcja samochodu była bardziej przemyślana= solidniejsza, przełknął bym nawet średnie spalanie w miescie na poziomie 16 litrów pb98. Szkoda więcej nerwów. Może gdybym nie miał solidnej (poza rdza) Mazdy od wielu lat to punkt widzenia miałbym inny nt Jaguara. Teraz wiem że muszę trafić wybitnie wspaniale by dorownalo coś 626.
Niestety nie będzie przez jakiś czas V6 choć chciałbym powrocic. Będzie kolejne wolnossące R4.
Lukasz, nie szalej tak
aha, to chyba ma dużo cukru więc parę km będziesz musiał dorzucić do biegu 
Niestety nie będzie przez jakiś czas V6 choć chciałbym powrocic. Będzie kolejne wolnossące R4.
Lukasz, nie szalej tak
Lecha free piłem 2 razy. Raz Kiedy to pojechałem do klubu muzycznego i byłem kierowca, źle wspomnienia smakowe. Wolę wodę mineralną
drugim razem piłem jakiegoś mohito czy cos podobnego, całkiem spoko.
PeKa napisał(a):Ale ten Gib to maruda. Auto mu moje nie pasuje, rower też. Pfff...
A tam maruda, rower jest ok. Zmieniłbym tylko siodło bo przywykłem już do tych szerszych
Co do SType to Mev pisał kiedyś że jest drogo bo to Jaguar.
Stała pod ścianą prężąc kakao