Czateria...cd
loockas napisał(a):Okazja![]()
Na zlocie będziesz Vectrą czy już masz coś nowego?
Jak wyklepie to Californią
Oczywiście że Jokerem, nigdy nie byłem nim na zlocie Mazdaspeed. Narazie nie kupuję nic nowego, piniądz się troszkę rozszedł, znowu muszę dozbierać a zmiana na cokolwiek jest zwyczajnie głupia.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Ja tam na przykład modlę się o deszcz
Dobra może nie padać, ale niech będzie mokro
Z newsów. Volvo padło dzień przed wyjazdem do Juraty i zrobiłem czwartek/niedziela 1500km moim ukochanym srebrnym dieslem
Dopisano 23 sie 2016 17:21:
Edit. Dlaczego ja myślałem, że lotnisko jest w niedzielę
Dobra może nie padać, ale niech będzie mokro
Z newsów. Volvo padło dzień przed wyjazdem do Juraty i zrobiłem czwartek/niedziela 1500km moim ukochanym srebrnym dieslem

Dopisano 23 sie 2016 17:21:
Edit. Dlaczego ja myślałem, że lotnisko jest w niedzielę

Bartek1986 napisał(a): zrobiłem czwartek/niedziela 1500km moim ukochanym srebrnym dieslem
Tak piszesz to ten ukochany diesel przynajmniej dowozi Cię do celu gdy inne wynalazki padają już nie pierwszy raz
Dlatego go nie sprzedaje
Mój ukochany diesel wyjechał w poniedziałek o 3:02 nad ranem z Juraty i po przejechaniu 665km zameldował się w Lublinie o 9:06
Dopisano 23 sie 2016 18:47:
W Volvo padła stacyjka
znaczy to coś co wciąga "kluczyk" 
Mój ukochany diesel wyjechał w poniedziałek o 3:02 nad ranem z Juraty i po przejechaniu 665km zameldował się w Lublinie o 9:06
Dopisano 23 sie 2016 18:47:
W Volvo padła stacyjka

Ile na obwodnicy Garwolina poszedł? 

Jechałem przez Grójec i Radom, ale nie przekraczam 170
jakoś tak się zaczyna telepać i sie boję hehe

Do ludzi co znają się na saabach. TO jakaś specjalna wersja czy nic szczególnego?
http://olx.pl/oferta/saab-93-1-8turbo-v ... 1f55ea3e56
http://olx.pl/oferta/saab-93-1-8turbo-v ... 1f55ea3e56
Do przeróbki słabo oplacalne, ale wygląda na zadbany o co trudno w przypadku ponad 10 letniego samochodu użytkowanego w Anglii. Wersja z podstawowych ale doposazona trochę.
12 stycznia miał przegląd przy 116k mil. Zaliczył, w 2014 i 2015 zaliczał za drugim razem, ale raczej pierdoly wychodziły. Sprawdź ewentualne wycieki.
12 stycznia miał przegląd przy 116k mil. Zaliczył, w 2014 i 2015 zaliczał za drugim razem, ale raczej pierdoly wychodziły. Sprawdź ewentualne wycieki.
za taką kasę chyba można się troche poturlać.
Ktoś rejestrował anglika w PL ?
Kolega jeździ anglikiem już 3 lata w PL, ale on ma siostrę w UK i chyba ubezpiecza przez nią.
Ktoś rejestrował anglika w PL ?
Kolega jeździ anglikiem już 3 lata w PL, ale on ma siostrę w UK i chyba ubezpiecza przez nią.
..::Born To Rise Hell::..
Rejestracja wygląda jak z samochodem sprowadzany z Niemiec choćby. Jedynie w uk nie ma umowy kupna sprzedaży która wymaga często wydział komunikacji i skarbówka. Trzeba sobie z tym poradzić na kilka sposobiw.Poza tym zmieniasz oświetlenie, robisz przeglad i tłumaczenia dowodu rejestracyjnego, rejestrujesz.