Czateria...cd
Xenocyd napisał(a):Bukareszt to zło, jaka tu na ulicach masakra panuje...
Eeetam – ruszają 3 sekundy przed zielonym i nie zachowują się jak ostatnie łajzy które zamiast jechać grzebią w schowku i tyle
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Eeetam – ruszają 3 sekundy przed zielonym i nie zachowują się jak ostatnie łajzy które zamiast jechać grzebią w schowku i tylePo powrocie do rzeczywistości jeszcze będziesz za tym tęsknił
Jak jesteś pieszym to nie jest wesoło – lewoskręty kolizyjne z pieszym na których nie uważają, na zielonym musisz uciekać przed autem.
Do tego nigdy nie wiesz kiedy ktoś się zatrzyma na pasie ruchu i sobie pójdzie po prostu...
Bimbak napisał(a):nemi napisał(a):Kupiłem płytę cd i się zastanawiam, czy mi się na pewno zmieści w odtwarzaczu...
Może to rozmiarówka kuriera?
Żona będzie pewnie odbierać, ale nie wiem czy nie zachowa tego w tajemnicy przede mną. Zobaczę, czy będzie bardzo rozpromieniona jak wrócę do domu.
Xenocyd napisał(a):Do tego nigdy nie wiesz kiedy ktoś się zatrzyma na pasie ruchu i sobie pójdzie po prostu...
U nas zatrzymanie się na jezdni i pójście sobie to wśród kierowców zbrodnia niewybaczalna, ale w cywilizowanym świecie, jak nie ma zakazu zatrzymywania się i postoju to nic w tym nadzwyczajnego nie ma
Trusted computing – Yes or No?
kurna, jakie zimno.
Błehehehe, właśnie patrzę jak na chodniku gość próbuje okiełznać dużego boksera.
Ma kolczatkę, tylko .... założoną odwrotnie

Błehehehe, właśnie patrzę jak na chodniku gość próbuje okiełznać dużego boksera.
Ma kolczatkę, tylko .... założoną odwrotnie

Typowe kółeczka od polerki na lakierze?
jacobs napisał(a):PeKa napisał(a):Jest mój drugi środek do przemieszczania tyłka![]()
Przygotowujesz się do zawieszania tramwajów na mordor?
Nie, nie jeżdżę zbiorkomem, nie kalkuluje mi się.
Też mi się wydaje dziwny ten opis, niby bezwypadkowy a lewa przednia lampa dziwnie spasowana