Mazda6 2.0 Pb, 2006, (allegro: 6399327790), 20.900 zł, Płock.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez e-tomek » 17 sie 2016, 13:54

rabbit – trzeba było zacząć od tych tematów:
viewtopic.php?p=3185153#p3185153
viewtopic.php?p=3185999#p3185999
to pewnie nie byłbyś taki hurraoptymista.

A prawy są 3 ... Twoja prawda, moja prawda ... i ta jedyna prawda. Jak był bity – to był bity, nie ma tak, że ktoś mówi, że był, a ktoś inny, że nie był. Szkopuł w tym, że prawda jedyna jest najbardziej cenna, niestety też najtrudniejsza do zdobycia.

Ty pisałeś obiektycznie? – subiektywnie kolego, no i pisałeś co pisałeś ... na zdjęciach widać jak na dłoni źle spasowany przedni słupek ... a Ty piszesz dalej swoje, to o czym tutaj dyskutować? Piszmy tę jedyną prawdę :)

W dziale "Motorozmowy" też czasami jest ostro <klotnia> Najprzyjemniej to szukać pomocy, bo ludzie wtedy mili, współczują, pomagają :)
Forumowicz

Od: 8 gru 2012, 17:03
Auto: Mazda 6 2018

Postprzez jpski » 17 sie 2016, 14:25

rabbit87 napisał(a):Super haha jestem właścicielem wszystkich tych szrotow o których tu piszecie,

Ja nie napisałem, że jesteś właścicielem wszystkich szrotów.

rabbit87 napisał(a):Pisałem moim zdaniem obiektywnie

Tak to było tylko Twoim zdaniem...
Przedstawiłem na zdjęciach szczegóły, które mówią same za siebie (nie pokazałem drugiej strony auta bo jest to samo), a Ty dalej piszesz, że auto jest OK.
To gdzie tu jest obiektywizm – nie kumam Cię kolego <co?>

Z mojej strony to wszystko w temacie tego auta i w ogóle chyba sobie daruję zaglądanie do tego działu...
Jak ja szukałem auta to wszyscy forumowicze mi pomagali za co bardzo dziękuję (ja teraz też chciałem pomóc), ale wtedy nie było takich akcji, że coś białe jest czarne...
Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych zakupów samochodowych :)

PS. A ja jutro se jadę do Międzywodzia z kochaną żoną i synem moją cudowną, przepiękną i nie bitą (tak mi się wydaje – a nawet jakby co to będę się upierał, że i tak jest ładna i nie walona) Madzią 6 GH hahaha <glupek2> ;P <faja>
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 13 kwi 2008, 13:59
Auto: Jest:
-W poszukiwaniu?
-Micra K12
Było:
Avensis T27 '11, 2DY, 6GH, Micra K11, Avensis T25, 407SW, 6GG, 626GF, 323F BA

Postprzez rafałmazda » 17 sie 2016, 19:13

ależ tu się zagotowało <lol> na pierwszy rzut oka widać że napis "bezwypadkowy" w ogłoszeniu to ściema :P a poza tym poznaję zdjęcia i na 99,9% robiła je ta osoba, o której myślę, czyli ten artykuł http://plock.wyborcza.pl/plock/1,35681, ... _nowe.html wszystko wyjaśnia :P pozdrawiam i proszę żeby co niektórzy tu troszkę wyluzowali <spoko>
Bayerische Motoren Werke ;)
Klubowicz

Od: 1 mar 2012, 19:49
Auto: Jest
E39

Była:

A6 C6 3.0 TDI '09
Mazda3 BK LF
Mazda6 GG RF-5C

Postprzez Bigbluee » 17 sie 2016, 20:06

95% to powypadki? No jak on śmie tak pisać o naszych Mireczkach. Oni potrafią lawetą przejechać 1500km dla dobra klienta aby "był Pan zadowolony".

Jeszcze tylko wyklepać, wymienić pół silnika, klapę, błotnik, lampy, zderzak, wydrukowac tablice i można oddawać w ręce profesjonalnego fotopstryka. Na koniec wstawić klauzule, że "Opis może się znacząco mijać z prawdą więc proszę nie przyjeżdżać robić z posesji dymiącej dziury w ziemi"
Jazda testowa tylko po asfalcie bo na piasku zostają 4 ślady. Żarówka od checka wymontowana.

"No teraz to jak przyjadą z workiem pieniędzy za 500+ to kupią z miejsca"
Forumowicz

Od: 23 lut 2016, 13:50
Auto: Volvo S80 2.0 PB+LPG