Z gory przepraszam za brak Polskich znakow!
Link Nr 2 jest po Holendersku:
Google Translate tak to przetlumaczylo:
• Błąd komunikacji ( CAN ) pomiędzy modułami systemu RVM ( R ) / ( L)
możliwe przyczyny:
• Otwarty obwód lub zwarcie w wiązce przewodów między modułami systemu RVM (R) i modułu przyłączeniowego I układu (L) RVM
• Otwarty obwód lub zwarcie w wiązce przewodów między modułem systemu C RVM (R) i podłączenie L modułowy system RVM (L)
• Błąd w module systemu RVM
Z tego co patrzylem na pierwsze przetlumaczone tabele to zalecaja skasowanie bledu i ponownie skanowanie.
Jesli blad sie powtorzy zalecaja usuniecie minusowej klemy od akumulatora, usuniecie wtyczek do modolow Prawy i Lewy i sprawdzenie polaczen pod wzgledem uszkodzen, korozji i czy nie sa luzne.
Pozniej zalecajaSprawdź ciągłość przewodów między systemem moduł zasilania RVM (R) i system RVM modułu zasilania (L).
– System modułu przyłączeniowego RVM (R) i modułu przyłączeniowego I układu (L) RVM
– Moduł przyłączeniowy C RVM System ( R) i podłączenie L modułowy system RVM (L )
• Czy istnieje ciągłość ?
Jak dla mnie to albo gdzies cos nie styka, albo uszkodzony jakis przewod albo padl jeden z modulow..
Najlepiej wklejaj sobie rzad po rzedzie z tej strony do Google Translate i tam bedziesz mial napisane po kolei co robic, troche lamana polszczyzna

Zeby dostac sie do modulow bedziesz musial zdjac tylny zderzak.
Zalaczam fotki zebys zaobaczyl jak u mnie to wyglada.