Woda w samochodzie pomocy prosze
Strona 1 z 1
Panowie pomocy pod nogami pasazera i osoby za niej siedzaca jest woda i to sporo skad to sie wzielo
dziadostwo wyciagnolem siedzenie podnioslem ten dywanik i niewidze skad by lecialo dodam ze pod nogami kierowcy jest suchutko
Sprzedam Amory do Mx-3 przód tył mocowania amortyzatorów
miałem ten sam problem
masz wodę w progach i przelewa ci się otworami do środka pozapychały się odpływy.Ale jest na to rada przewierdź sobie otwory w progach i problem z głowy ja tak zrobiłem i od trzech miesięcy sucho jak na pustyni
)
- Od: 28 gru 2005, 22:10
- Auto: Mazda 323 F 2.0 V6
Młody, lepiej przeczyść odpływy z szyberdachu. Przednie odpływy znajdują się w nadkolach przednich, jest to poprostu wąż gumowy. Natomiast z tyłu są za nadkolami tylnymi. Z przodu jak odkryjesz wykładzinę to w okienku przestrzeni dolnego słupka powinieneś zobaczyć. Prawdopodobnie wąż wysunął się z "przelotki" i woda wpływa do środka. Sprawdz najprościej otwierając szyberdach i powoli wlewaj wodę, otwory zobaczysz w przedniej części po rogach.
To co zrobił Hezes to nie polecam, bo zaczną ci rdzewieć progi w przestrzeniach zamkniętych, no i zapach nie będzie przyjemny.
To co zrobił Hezes to nie polecam, bo zaczną ci rdzewieć progi w przestrzeniach zamkniętych, no i zapach nie będzie przyjemny.
ZSW M926 MAZDA MX-3
- Od: 28 mar 2004, 23:24
- Auto: Mazda MX-3 1.6
a moze poprostu przez okno w dzwiach mu sie dostaje woda
Na samym poczatku bylem zdziwiony dlaczego dzwignia od bagaznika i wlewu paliwa mi przyrdzewiala. Na poczatku panika totalna zerknolem po dywanik a tu nic. do czasu kiedy palac peta podczas bardzo drobnego deszczu uchylilem okno ....
Strona 1 z 1