Panowie wysłuchajcie tej sytuacji jaka przytrafiła mi się ostatnio. Wymieniałem szybę poprzednia bo dostałą strzał kamyczkiem. Na legalu pojechałem do serwisu nie jakiegoś Pana Mietka tylko do autoryzowanego seriwsu NORD GLASS konsultant spisał numery zamówił szybę i stawiłem się na wymianę w niedługim czasie. Szybka została wymieniona ale po odebraniu auta ku mojemu zdziwieniu zauważyłem że coś jest nie tak....

Lusterko wsteczne było dużo niżej w polu widzenia plus osłonka z tym system od zapięcia pasów nie licowało się z podsufitką....

MASAKRA natychmiast reklamacja oczywiście Pani się zgodziła że tak być nie może i wszytko było by OK gdyby nie fakt że po sprawdzeniu że prawidłowa szyba inny model powinna być grubsza i mieć w innym miejscu uchwyt na lusterko jest droższa o 190 zł....

Serwis chce żebym to ja pokrył ten koszt różnicy oni usługę wymiany biorą na siebie. Nie wiem co to za podejście ale ciężko mi z nimi wygrać dyskusje cały czas twierdza że to ja muszę zapłacić za różnice ale ja zostałem po prostu wprowadzony w błąd przy wycenie i się na to nie godzę żeby za to płacić. Czekam na kontakt z kierownikiem który jest na wakacjach podobno a klej na szybie musi i tak wyschnąć podobno żeby bezpiecznie go usunąć wiec smigam ze złą szybą..