Czateria...cd
loockas napisał(a):A tym czasem granica złamana i to podwójnie
Tyle samo dziś pokazała mi waga i też jestem zadowolony, przy 85kg czułem się ociężale a teraz znacznie lepiej.
Ja tam z Dacię bardzo poważam – udało im się to co nie udało się Chevroletowi i oferują dobre samochody w dobrej cenie bez marketingowego przerostu formy nad treścią. Dacia kompletnie nie ma się czego wstydzić i w/w zdjęcie pokazuje, że to powoli dociera do świadomości ludzi 
Miłościwie nam panujący zadeklarowali że to zmienią
rafik89 napisał(a):my nic nie mamy.
Miłościwie nam panujący zadeklarowali że to zmienią

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
rafik89 napisał(a):A my nic nie mamy. Przykre to.

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

brii napisał(a):Ja tam z Dacię bardzo poważam – udało im się to co nie udało się Chevroletowi
No niestety, GM nie pozwolił na wiele, nie chciał zaszkodzić Oplowi.
Cruz na ten przykład na tle kompaktów wypadał świetnie. Szkoda że zniknął.
Mi Daczka się w sumie podoba, ale jakoś środka nie pozwoliłaby mi tym autem jeżdzić inaczej jak służbowo na nie swoim paliwie.
Poza tym Duster, to fajna propozycja jako wół w lekkie bezdroża jak znalazł.
Ostatnio edytowano 7 sie 2016, 21:01 przez JohnnyB, łącznie edytowano 1 raz
..::Born To Rise Hell::..
A sprzedali już chociaż jedną Husarię? Bo jak nie to dla mnie ta marka jest ciągle wirtualna.
Trusted computing – Yes or No?
brii napisał(a):A sprzedali już chociaż jedną Husarię? Bo jak nie to dla mnie ta marka jest ciągle wirtualna.
To ten samochód co ostatnio się popsuł?

Dla mnie arrinera to ściema i nigdy ten samochód nie zostanie sprzedany.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
brii napisał(a):oferują dobre samochody w dobrej cenie bez marketingowego przerostu formy nad treścią.
To prawda. Chociaż ja niestety nie będę długo odbiorcą ich samochodów. Mam nieco większe wymagania i tutaj trudno się dziwić, ze Dacia ich nie spełnia – po co wtedy ktoś miałby kupić droższe Renault?
Ale Dusterem nie chciałbym jechać w dłuższą trasę. Auto może jest ok ale siedzi się tam jak na kiblu.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
brii napisał(a):Nie no – te silniki to nawet koło motocyklowych nie stały. Jakby w samochodach zaczęli montować konstrukcje typu motocyklowego to byłbym wniebowzięty
mi co jakiś czas po głowie chodzi kupno smarta roadstera i wsadzenie tam silnika od hajki ... dla samego hałasu bym tym jeździł hehe
Dopisano 07 sie 2016 22:07:
brii napisał(a):Nie "większe" tylko mocniejsze – z litra pojemności osiągają podobne moce albo i większe, to oznacza że ich silniki to podobne zdałnsajzingowane jednostki tylko o większej mocy
nawet aston zrobił downsizing nowego DB11 a podstawowa carrera ma 2 turbiny
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):mi co jakiś czas po głowie chodzi kupno smarta roadstera i wsadzenie tam silnika od hajki ... dla samego hałasu bym tym jeździł hehe
Zdziwienie innych kierowców bezcenne

brii napisał(a):Nie "większe" tylko mocniejsze
Nie wymagam od silnika pojemności 6 litrów, ale 2 musi mieć.
i chodziło mi o pojemności motocykowych silników i dobrze wiedziałeś
..::Born To Rise Hell::..
onyx napisał(a):Arinera to trochę przerost marketingu nad treściąSprzedawcy marzeń
Moim zdaniem powinni zacząć od samochodów sportowych ,,dla ludu" a potem po rozwoju i doświadczeniu produkować super samochody. Zaczęli by produkować auta pokroju alfy 4C lub coś podobnego. Strzelili od razu wysoko i z wysoka spadną...
Neonixos666 napisał(a):onyx napisał(a):Arinera to trochę przerost marketingu nad treściąSprzedawcy marzeń
Moim zdaniem powinni zacząć od samochodów sportowych ,,dla ludu" a potem po rozwoju i doświadczeniu produkować super samochody. Zaczęli by produkować auta pokroju alfy 4C lub coś podobnego. Strzelili od razu wysoko i z wysoka spadną...
Może chcieli dobrze, ale budżet zupełnie nie ten. Koenigsegg to to nie będzie
Auto bardziej przypomina Kit Car aniżeli coś z segmentu sportowych samochodów premium.
Za bardzo są z gruntu ukierunkowani na zysk jak dla mnie – szukają tylko frajera, który kupi tę "legendę"
JohnnyB napisał(a):brii napisał(a):Nie "większe" tylko mocniejsze
Nie wymagam od silnika pojemności 6 litrów, ale 2 musi mieć.
i chodziło mi o pojemności motocykowych silników i dobrze wiedziałeś
Johnny, chyba coś popłynąłeś z tym litrażem wśród moto
Chyba tylko PGM wypuścił seryjnie produkowaną 2L V8 w moto – nie wiem czy nawet słyszałeś o takim producencie