sq2jul napisał(a):Nie zmienił bo już dawno wyciął – to standardowa procedura przy remapie
diesel musi kopcić!
www.mazdaspeed.pl
Gib napisał(a):Aha czyli good nie może być old?
sq2jul napisał(a):Gib napisał(a):Aha czyli good nie może być old?
Nigdzie tego nie powiedziałem. Odnoszę wrażenie, że chciałbyś mieć wszystko. Tak się niestety nie da. Myślisz, że czemu jeżdzę starą "trójką" w dieslu? Jasne, że mi się marzy... Czasem jednak trzeba zejść na ziemię
A co do projektów na forum – tym czy innym. Nie są dla mnie żadnym wyznacznikiem. Papier i internet przyjmie wszystko. Na forum zawsze jest pięknie – ach i och. Potem, pokątnie dowiadujesz się o jednym, drugim, piątym fuckupie i w praktyce okazuje się, że nie jest tak pięknie. Nie mówię też, że wszyscy tak postępują ale taka jest niestety znakomita większość tych projektów.
Jak chcesz mieć coś fajnego (szybkiego) i niezawodnego to niestety nigdy nie będzie tanio. Taki life... Pytanie jak szybko przekonasz się o tym na własnej skórze?
Prawda jest taka, że póki nie srasz kasą to musisz iść na pewne kompromisy. Summa summarum – z gówna bata nie ukręcisz.
Xenocyd napisał(a):No to zamykamy czaterię skoro panuje zgoda. Gib i tak nic nie kupi
Gib napisał(a):a to że szukam Leona 1.8T do 15 tys,
Gib napisał(a):http://allegro.pl/zx9r-ninja-900-cm3-i6377197466.html#thumb/5
to jest bad, slow czy expensive?
Generalnie trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie co jest dla kogo fast/cheap/good.
Mało kto tu jeździ nowymi autami, ja nigdy nie będę raczej, a to że szukam Leona 1.8T do 15 tys, a nie za 25-30 nie oznacza że kupię złe auto. Dla mnie będzie fast jak zrobi 14 z przodu na 1/4, do dupowozu zdecydowanie wystarczy i jeszcze ma być tanio kiedy nie zapier....a że bazą jest popularne nie bardzo skomplikowane auto z silnikiem rozkminionym na wszystkie możliwe sposoby to liczę że w ostatecznym rozrachunku dobicie do tych czternastek nie będzie kosztowało krocie.
Są Leony 1M za 25 a nawet za 35k to co odpuścić sobie, bo mnie na nie nie stać, golf 3?
loockas napisał(a):Gib napisał(a):a to że szukam Leona
A to dzisiaj już Leon, dwa dni temu była Ibiza
Gib napisał(a):Są Leony 1M za 25 a nawet za 35k to co odpuścić sobie, bo mnie na nie nie stać, golf 3?
onyx napisał(a):Raczej staraj sobie odpowiedzieć dlaczego one są droższe od reszty
loockas napisał(a):30k za Leona 1M to dla mnie paranoja, jakiej mocy by nie miał i jak wyglądał. Ale ja patrzę na samochody trochę innymi, bardziej racjonalnymi kategoriami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości