Nie wiem Bimb jak Ty kiedyś Legacy jeździłeś ale z całej wycieczki nam wyszło równe 8.0l/100km mimo jazdy po eSkacha z prędkościami autosradowymi+. Średnia prędkość przy dystansie 790km/h wyszła 71km/h.
Czateria...cd
U nas na jednym baku się nie skończyło 
Nie wiem Bimb jak Ty kiedyś Legacy jeździłeś ale z całej wycieczki nam wyszło równe 8.0l/100km mimo jazdy po eSkacha z prędkościami autosradowymi+. Średnia prędkość przy dystansie 790km/h wyszła 71km/h.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Ja ostatnio jeździłem do Wrocławia i po Wrocławiu 250 konnym GT i mimo używania pedału przyspieszenia wyszło 9,2 
Na eskach cały czas 160, a kilka razy szybciej
Na eskach cały czas 160, a kilka razy szybciej

Jak to jest że instrukcja podaje że zbiornik w NC ma 50l a mi się jeszcze nie udało wlać więcej jak 43l ze wskazówką wskaźnika w głębokiej depresji?
Mi średnie wyszło z ostatniego zbiornika 8,6. 80% z otwartym dachem w okolicach 120km/h
Mi średnie wyszło z ostatniego zbiornika 8,6. 80% z otwartym dachem w okolicach 120km/h
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Bimbak napisał(a):Jak to jest że instrukcja podaje że zbiornik w NC ma 50l a mi się jeszcze nie udało wlać więcej jak 43l ze wskazówką wskaźnika w głębokiej depresji?
Tylko że rezerwa w NC się zapala jak wskazówka jest już na kresce 0. Pewnie z 10l rezerwy jest. Ja zawsze tankuję zaraz jak się zapala rezerwa, wchodzi różnie 38-43l. A jeszcze jest ta pojemność rezerwy
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Podjedź na rezerwie pod dystrybutor i poczekaj kilka godzin, aż zgaśnie
wtedy będziesz miał pewność ile wchodzi i jak bardzo może opaść wskazówka hehe

wtedy będziesz miał pewność ile wchodzi i jak bardzo może opaść wskazówka hehe

Możesz trafiasz na dystrybutory które oszukują ale w drugą stronę – daj namiary 
Trusted computing – Yes or No?
Bimbak napisał(a):Ja póznym wieczorem po drzemce wyskoczyłem zatankować ponton
to wersja oficjalna, a tak na serio to pewnie Ty za tym stoisz:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114869,20483248,wybuch-przy-biedronce-w-poznaniu-bankomat-wylecial-w-powietrze.html
Co za fatalny dzień. Wymyśliłem taki niesmieszny office joke. Ktoś postanowił go zrealizować. Jeden z kolegów miał posłodzoną herbatę 14 łyżeczkami cukru (poszedł do kibla i można było podrasować zawartość kubka), aż się rozpuścić nie chciało. Najpierw siedzieliśmy godzinę, żeby w ogóle się napił, a potem wypił i nie poczuł żadnej różnicy.
A miała być taka fajna odskocznia od obserwowania gołębi.
A teraz na dole mi się wyświetliła reklama psychiatry w Warszawie. To chyba znak, że muszę głębiej myśleć o swoich pomysłach. Wszak nie jestem w gimnazjum.
A miała być taka fajna odskocznia od obserwowania gołębi.
A teraz na dole mi się wyświetliła reklama psychiatry w Warszawie. To chyba znak, że muszę głębiej myśleć o swoich pomysłach. Wszak nie jestem w gimnazjum.
Ja takich rzeczy nie robię
. Już wpadłem na to, nie wiem czy w pracy jest sól i czy znajdzie się ktoś chętny, żeby tego dokonać
.
Dziś muszę odprowadzić Mazdę do mechanika. Trochę strach, bo mechanik miał pretensje do swojego szefa, że umowil takie auto na wymianę czegokolwiek, bo to przecież mazda. To taki trochę tańszy warsztat i tam jeżdżę tylko z prostymi sprawami. Mam nadzieję, że ich to nie przerosnie...
Dziś muszę odprowadzić Mazdę do mechanika. Trochę strach, bo mechanik miał pretensje do swojego szefa, że umowil takie auto na wymianę czegokolwiek, bo to przecież mazda. To taki trochę tańszy warsztat i tam jeżdżę tylko z prostymi sprawami. Mam nadzieję, że ich to nie przerosnie...
cena wydaje się bardzo dobra......zastanawiam się czy nie kupić takiego dodga w USA. W zależnosci od auckji można to fajnie wyrwać mimo wysokiego kursu....
Jak bym się nie bronił, bycie Mirkiem wygląda na opłacalne.....
Jak bym się nie bronił, bycie Mirkiem wygląda na opłacalne.....
..::Born To Rise Hell::..
Bo jak chcesz mieć dobrą marżę, to niestety musisz sprowadzić szrot. Niektórzy ludzie niestety się nie chcą nauczyć i wciąż kupują w pierwszej kolejności patrząc na cenę. To jest jeden typ ludzi. Drugi typ, ten bardziej rozgarnięty nie szuka auta u handlarza tylko przeczesuje prywatne oferty (które coraz trudniej znaleźć) lub decyduje się na prywatny import / korzysta z firmy i wie za co płaci (podobno...). Komisy i inne Mirki mogą liczyć więc tylko na pierwszy typ klienta, a ten prawie zawsze będzie się kierował ceną.
Mam od jakiegoś czasu klienta który jest właścicielem komisu samochodowego. Wcale to nie jest taki łatwy kawałek chleba w sytuacji gdy chcesz być uczciwy i sprzedawać pewne samochody. Niektóre auta mu stoją miesiącami na placu, bo za drogie. U Mirka obok są tańsze z "mniejszym" przebiegiem
Mam od jakiegoś czasu klienta który jest właścicielem komisu samochodowego. Wcale to nie jest taki łatwy kawałek chleba w sytuacji gdy chcesz być uczciwy i sprzedawać pewne samochody. Niektóre auta mu stoją miesiącami na placu, bo za drogie. U Mirka obok są tańsze z "mniejszym" przebiegiem
loockas napisał(a):Bo jak chcesz mieć dobrą marżę, to niestety musisz sprowadzić szrot.
No właśnie nie do końca. Wiem po ile kolega sciąga auta z USA. Dziś przeglądałem kilka ofert na Pickupy i SUV i właśnie Dodge idzie sciągnąć w fajnej kasie. Dziś mi policzył ile takie auto po ściagnieciu by kosztowało.....byłem w szoku, patrząć na ceny na allegro.....
Byłbym najtańszy a i tak marżę miałbym solidną....
No nic, musze pomyśleć, grunt to wybrać odpowiednia markę i model. On się specjalizuje w Muscle carach.... i zapottrzebowanie ejst konkretne.
..::Born To Rise Hell::..
Jeden z klubowiczów też ostatnio mi pisał, że przestał się tym trudnić, bo nie jest w stanie robić ludzi tak w ch**** i sprzedawać szrotu, a na inne nie ma zbytu.
Ciekawe, czy nie przesadziłem z ceną:
http://allegro.pl/show_item.php?item=6386226291
Ciekawe, czy nie przesadziłem z ceną:

JohnnyB napisał(a):Dziś przeglądałem kilka ofert na Pickupy i SUV i właśnie Dodge
Tylko, że to są raczej egzotyczne samochody i czasami na klienta możesz czekać i czekać. Ałdi w tedeiku się jednak szybciej sprzedaje