Czateria...cd
A ja mam siwą grzywę i... lata mi to wkoło siusiaka 
"Halina ale ty masz duże dłonie" 
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
O kurde....Nie mogłem wyprzedzić Aygo, prędzej czy później by wymiękł ale tak w miejskim ruchu nie dawałem rady go odsadzić na tyle żeby wyprzedzić jadąc za nim. Albo mi auto już strasznie niedomaga, ale tego z kolei nie czuć żeby nagle miało 12 do setki, nadal jest koło 8. Super się to zbiera.
Stała pod ścianą prężąc kakao
loockas napisał(a):jacobs napisał(a):Uważasz że to odpowiedzialne?
Nie każdy używa wolnego na żądanie do leczenia kaca. Po co jest w ogóle wolne na żądanie, zastanawiałeś się? Masz 26 dni urlopu z czego 22 dniami dysponuje Twój pracodawca i może Ci je dać w dowolnym dla niego terminie. Tobie zostają te 4 dni do wykorzystania w dowolnym dla Ciebie terminie i sytuacji która tego wymaga. A teraz pomyśl, że coś poważnego Ci się stało i masz szefa uja, którego to nie obchodzi który nie daje Ci urlopu. Właśnie po to są te 4 dni. A jak je ktoś wykorzystuje to już jego sprawa. Ja chyba nigdy oficjalnie nie użyłem co nie znaczy, że nie miałem sytuacji krytycznych gdzie nie mogłem dotrzeć do pracy lub musiałem z niej wyjść zaraz po rozpoczęciu.
Ja to wszystko rozumiem. Specjalnie napisałem 'na rzyganie' bo u mnie w firmie to permanentne. Może przez niski wiek pracowników. Każda większa impreza grupowa kończy się tym że połowy osób nie ma następnego dnia.
–
Zupełne przeciwieństwo Mazdy nemiego #polakpodkocemtrzymal. Szkoda było na spot wystawiać.

If you’re in control, you’re not going fast enough.
loockas napisał(a):Po co przykrywasz dach kocem?
Bo podobno pod kocem wolniej traci na wartości
A tak serio, kot mi łaził po samochodzie. Ten materiał jest wypsikany antykotem, dzięki czemu już tego nie robi. A przy okazji mniej się kurzy dach.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Co wy wiecie o długich włosach 
Jak to zdjęcie było robione to niektórzy tu obecni walili w pieluchy
Jak to zdjęcie było robione to niektórzy tu obecni walili w pieluchy
Tamto zdjęcie (z czarnymi włosami) jest późniejsze o jakieś pół roku 
Czarne wyszczupla
Dopisano 29 lip 2016 0:23:
różnie wyglądałem w życiu
Tutaj np. w wieku 18 lat
eeee, jacobs , z jakiego ty rocznika jesteś?
Czarne wyszczupla

Dopisano 29 lip 2016 0:23:
różnie wyglądałem w życiu
Tutaj np. w wieku 18 lat
eeee, jacobs , z jakiego ty rocznika jesteś?
Ano tak coś mi się wydawało 
Tutaj już bardziej znajomo (szczególnie że ujęcie niezłe hehe)
Rany.... jak to dawno było
Tutaj już bardziej znajomo (szczególnie że ujęcie niezłe hehe)
Rany.... jak to dawno było