E nie bedzie mnie, bede we Wrocku na Koncercie
Czateria...cd
W zakałdkach mam link do czaterii tylko nie wchodzę na inne fragmenty forum przeważnie 
....
..::Born To Rise Hell::..
Xenocyd napisał(a):Możemy po Rammsteinie otworzyć "tele most z Rykami" i pić z nimi
Ba
Jakiś meeting nawet na Skypie chyba da radę ogarnać
..::Born To Rise Hell::..
Mnie właśnie Trolix wyliczył wszystkie opcje i chyba przyjedziemy w piątek.
Udział w konkurencjach – TAK
Niech młody ma radochę 
Ale na imprezę sobotnionocną raczej nie zostaniemy. Średnio się ogarnia takie maluchy razem z alko

Udział w konkurencjach – TAK
Ale na imprezę sobotnionocną raczej nie zostaniemy. Średnio się ogarnia takie maluchy razem z alko
Tylko że ode mnie będzie z fotelika widział wszystko 
A do Bartka i tak się uśmiechniemy

Albo właśnie dać
A do Bartka i tak się uśmiechniemy
Xenocyd napisał(a):to im alko nie dawaj i sprawa rozwiązana
Albo właśnie dać

Nemi dawaj! Na tę okazje wezmę do bagażnika felgi ze spalonymi po ostatnich Rykach Nexenami i zdejmę semi slicki. Będziesz moim pilotem i będziemy oczywiście lecieć szykany bokiem zamiast jechać na czas 
Dopisano 28 lip 2016 16:14:
Gorzej jak będziesz mnie pilotował ja Natalia rok temu. Od prawej, od prawej, a nie jednak od lewej
Dopisano 28 lip 2016 16:18:
Jacobs musisz przyjechać. Wszyscy chcemy zobaczyć jak po przejeździe oesu wycierasz zdenerwowany felgi z pyłu od klocków

Dopisano 28 lip 2016 16:14:
Gorzej jak będziesz mnie pilotował ja Natalia rok temu. Od prawej, od prawej, a nie jednak od lewej

Dopisano 28 lip 2016 16:18:
loockas napisał(a):A dasz upalić mx'a na lotnisku?
Jacobs musisz przyjechać. Wszyscy chcemy zobaczyć jak po przejeździe oesu wycierasz zdenerwowany felgi z pyłu od klocków

Bartek1986 napisał(a):Wszyscy chcemy zobaczyć jak po przejeździe oesu wycierasz zdenerwowany felgi z pyłu od klocków

Ja sobie wyobrażam jak by mnie Jacobs przywitał. Dwa lata temu było to mniej więcej "cześć, ale ty już stary jesteś". Fakt, kiedyś miałem np. czarne włosy
.
Dla mnie termin jest słaby niestety i nie wiem czy dam radę do 12 się zadeklarować
. No i chyba bym musiał fordem przejechać, bo Mazda to tak głupio i od czapy
.
Ziarno zostało zasiane, ale nie spodziewam się...
Dla mnie termin jest słaby niestety i nie wiem czy dam radę do 12 się zadeklarować
Ziarno zostało zasiane, ale nie spodziewam się...
Słaby termin.. Ja wesele odwołałem, a miałem wtedy mieć 
Dobra z innego powodu ale w sumie się ucieszyłem, że będę mógł przyjechać![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Dobra z innego powodu ale w sumie się ucieszyłem, że będę mógł przyjechać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Kurde, 3 miesięczny okres wypowiedzenia to zło. Chciałem za porozumieniem stron, zgodzili się jak nie wezmę urlopu (prawie 20 dni), co się przekłada na ten miesiąc. Bez sensu
W dodatku powody dla których nie chcą skrócić są bez sensu. Na co przydaje się pracownik, który prawie nic nie robi bo i tak wie, że zaraz zmienia pracę?

W dodatku powody dla których nie chcą skrócić są bez sensu. Na co przydaje się pracownik, który prawie nic nie robi bo i tak wie, że zaraz zmienia pracę?
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Mnie raz zdenerwowali bo miałem dwa tygodnie okresu wypowiedzenia który był urlopem bezpłatnym
Dziś odwiedziłem Sierpc oraz Płońsk i okolice. Jakoś tak bez zbędnych zakrętów lasów – dziwnie
Od dziś wożę się takim czyś
Dziś odwiedziłem Sierpc oraz Płońsk i okolice. Jakoś tak bez zbędnych zakrętów lasów – dziwnie
Od dziś wożę się takim czyś
jacobs napisał(a):Na co przydaje się pracownik, który prawie nic nie robi bo i tak wie, że zaraz zmienia pracę?
A to jakaś różnica? Wcześniej coś robił??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Jeśli w międzyczasie pokpisz jakąś sprawę to mogą Ci zrobić fajną krechę w papierach, więc lepiej nie olewać tematu
To znaczy, jaką krechę?
Dopisano 28 lip 2016, o 19:28:
loockas napisał(a):Już osiwiałeś?
No nemi to jest stary. Przedtem widziałem go chyba równo 10 lat temu, w rykach. Kreował mi się jeszcze obraz nemiego ze zdjęć, schylonego nad 626 w której zerwał się pasek. A tu przyszedł jakiś siwy pan
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):Kreował mi się jeszcze obraz nemiego ze zdjęć, schylonego nad 626 w której zerwał się pasek. A tu przyszedł jakiś siwy pan
Ja w sumie cały czas myślę, że on tak wygląda
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)