Czateria...cd
No fakt, to Twoja branża, dla zwykłego śmiertelnika rozsypany, lekki, łatwochwytający się wszystkiego drobny proszek to problem.
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No ale nie każdy ma taki odkurzacz i zaplecze srodków tenzi
U mnie też w X9 rozrzad był wymieniony (była naklejka z przebiegiem i data pod maska
) tylko zapomnieli o napinaczu
Data na nim nabita 99r czyli od nowości
Jeśli wierzyć w stan licznika zrobił 240tys km 
U mnie też w X9 rozrzad był wymieniony (była naklejka z przebiegiem i data pod maska
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Nemi przyjedź na Ułęż. Przewiozę Cię STi to może sobie w końcu jakieś auto do zabawy kupisz 
Dopisano 26 lip 2016 16:37:
W ogóle to powinna się zjechać cała Czateria i wspólnie nachlać
Tak tak poświęcę abstynencje dla tego szlachetnego celu
Dopisano 26 lip 2016 16:37:
W ogóle to powinna się zjechać cała Czateria i wspólnie nachlać

Tak tak poświęcę abstynencje dla tego szlachetnego celu

Czego dokładnie nie rozumiesz? 
Zapisujmy się na zlot i się nachlajmy hehe
Zapisujmy się na zlot i się nachlajmy hehe

Osobny namiot z napisem Czateria VIP 

Jak na zlocie i tak będę ale możemy się umawiać. Morze, góry, jeziora, doliny, wyżyny – proponujcie 

Co do tonerów, w pracy mam drukarkę wielkości zgrzewki wody mineralnej 1,5l. Wydruk czarny juz ok 9000 stron i na wyświetlaczu informacja o stanie tonera ok 40proc jak dobrze pamiętam, drukuje jak szalona, tylko strasznie piszczy podczas startu druku.
Oj schlal bym się i teraz ale upały za oknem i w domu znowu jak w piekarniku. Johny jak klima w domu, daje radę? No i kiedy na Podbeskidzie zawitasz?
Oj schlal bym się i teraz ale upały za oknem i w domu znowu jak w piekarniku. Johny jak klima w domu, daje radę? No i kiedy na Podbeskidzie zawitasz?
Dominator napisał(a):Co do tonerów, w pracy mam drukarkę wielkości zgrzewki wody mineralnej 1,5l
dziś 60 zgrzewek przerzuciłem
duze macie magazyny chyba, mi tam wszystko generalnie przywożą hurtownie ale takich dostaw to nie mam
Ja już nie piję aż jeden dzień i nawet nie miałem tych cholernych kłopotów z zaśnięciem co zwykle a wy już tu jakieś zloty z ochlajem proponujecie,
Stała pod ścianą prężąc kakao
Bartek1986 napisał(a):W ogóle to powinna się zjechać cała Czateria i wspólnie nachlać
Trochę ludzi z czaterii będzie
"Uwielbiam" helpdeski i wszelkie korporacyjne procedury. Wczoraj zauważyłem, że zdechło mi Spotify w domu. Co ciekawe w firmie działa (tam sama sieć). No to węszenie co się dzieje. Wyszło mi, że Spotify ma jakiś problem ze znaczą częścią naszych IP (nie docierają do nich, tak w skrócie) i problem jest gdzieś na styku ich sieci z resztą świata. No to klepie maila na support@spotify.com bo tylko taki kontakt na ich stronie znalazłem. Rozpisuje się, wklejam logi, szczegóły mojej diagnostyki na której wyraźnie widać co się dzieje. Dostaje odpowiedź po kilkunastu godzinach:
– czy próbował Pan reinstalować aplikację?
– czy restartował Pan swój komputer lub połączenie z Internetem?
No ręce opadają... Znalazłem w końcu maila do network operations center (że ja na to nie wpadłem... noc@spotify.com) i problem znaleźli i rozwiązali w 15 minut.
Brawo ja... kolejny raz świat uratowany. Idę posłuchać muzyki, bo już mogę
Ehhh, Ryki są w najgorszym możliwym terminie. Miałem jechać na Nightwish, ale chyba też nic z tego. Beznadziejnie mi się ułożyło...
Po wakacjach mogę gdzieś jechać. Możemy ustalić kto by mógł być i wyznaczyć gdzieś po środku
Byłem u mechanika. Tarcz i klocków kazał nie zmieniać, bo jeszcze pojezdze. Z wielkiego remontu zawieszenia zdobiły się gumy stabilizatora i dwa łączniki z tyłu. Łożysko faktycznie zaczyna być słychać – od diagnozy w aso minęło już ponad 500 km i chyba się nie pogarsza, bo bym coś słyszał
Po wakacjach mogę gdzieś jechać. Możemy ustalić kto by mógł być i wyznaczyć gdzieś po środku
Byłem u mechanika. Tarcz i klocków kazał nie zmieniać, bo jeszcze pojezdze. Z wielkiego remontu zawieszenia zdobiły się gumy stabilizatora i dwa łączniki z tyłu. Łożysko faktycznie zaczyna być słychać – od diagnozy w aso minęło już ponad 500 km i chyba się nie pogarsza, bo bym coś słyszał
Ja się znowu wyrwę jeszcze na ryki, we wrześniu jakaś konferencja i przynajmniej do wiosny (nowy sezon konferencyjny) wolałbym zostać w domu z rodziną. Od października będzie jeszcze bardzie wesoło w domu 
nemi napisał(a):Ehhh, Ryki są w najgorszym możliwym terminie. Miałem jechać na Nightwish, ale chyba też nic z tego. Beznadziejnie mi się ułożyło...
Po wakacjach mogę gdzieś jechać. Możemy ustalić kto by mógł być i wyznaczyć gdzieś po środku![]()
Nie tak zatem strasznie
Mam takiego – kolega, wymienia dpiero jak już trzeba.
Niedługo jade do niego z Łosiem. Przejechałem już 11 tyś km. Przeglad w ASO 1200 PLN netto chyba krzykneli ...... Olej z Carsu z Filtrami to jakieś 350 PLN....i to z wszystkimi filtrami
..::Born To Rise Hell::..
Ja mam w ten weekend gości, za tydzień wyjeżdżam z córką na weekend. Potem mam gości znowu. Następnie chyba pojadę na urlop z rodziną i...znacznie się szkoła.
Normalnie bym gdzieś jechał we wrześniu, ale dzieciak będzie musiał chodzić, żeby się wpasować w grupę.
Normalnie bym gdzieś jechał we wrześniu, ale dzieciak będzie musiał chodzić, żeby się wpasować w grupę.
Ja pewno też kolejne Ryki w
Chrzciny mnie czekają, no i spoko event muzyczny w energylandii. Jak człowiek by chciał gdzieś wyjść, to nie ma nic ciekawego, jak już się coś znajdzie to jest tego tyle że trudno pogodzić.. Dobrze że urlop w domu a nie naszym lichym morzem. Znowu sinice jak pogoda dopisuje