Czateria...cd
Wymieniałem dzisiaj łączniki stabilizatora i zauważyłem, że prawa tarcza hamulcowa jest pęknięta w 3 miejscach. W marcu wymieniałem te tarcze i klocki w serwisie, na co mam paragon. Czy można zareklamować te tarcze w tym serwisie? Czy muszą mi założyć nowe tarcze bez dodatkowych kosztów, a tamte niech sobie sami we własnym zakresie odsyłają do reklamacji do producenta? Dodam, że nie są to póki co głębokie pęknięcia, na razie bardziej mikrorysy, ale nie powinno tego być.
Zapewne powiedzą że pękła z Twojej winy bo wjechałeś prawym kołem w głęboką kałużę. 
Dzień motoryzacyjnych niepowodzeń
W Imprezie Turbina poszła się .....
Turbina praktycznie niedostępna do kupienia, a jak dostępna to droga. Nie da się jej zregenerować w Europie, chyba że na chińskich częściach i padnie za tysiąc kilometrów.
Oczywiście martwiło mnie to, że może się tak stać i cały czas szukałem.
Przed wczoraj kupiłem na zapas.. No i na złość padła
W Volvo z dnia na dzień padł akumulator tak, że nawet go się naładować nie da. Rok ma/miał
Trzeba było się przeprosić z dieslem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W Imprezie Turbina poszła się .....
Turbina praktycznie niedostępna do kupienia, a jak dostępna to droga. Nie da się jej zregenerować w Europie, chyba że na chińskich częściach i padnie za tysiąc kilometrów.
Oczywiście martwiło mnie to, że może się tak stać i cały czas szukałem.
Przed wczoraj kupiłem na zapas.. No i na złość padła

W Volvo z dnia na dzień padł akumulator tak, że nawet go się naładować nie da. Rok ma/miał

Trzeba było się przeprosić z dieslem

Tam są turbiny IHI?
Podejrzewam że to jego sprawka
Bartek1986 napisał(a):rzeba było się przeprosić z dieslem
Podejrzewam że to jego sprawka

Gib napisał(a):Ja musiałem nakarmić bestię, 100zł=140 km. Spalanie obliczcie sobie sami kupuję pb95. Mnie takie liczby przerażają trochę...
Ja za tą kwotę robię jakieś 2.5 razy tyle kilometrów
Ogólnie jak męczysz furę to nie ma się co dziwić ja zapewne jak bym wykorzystywał max możliwości to klekot wciągnął by ponad 10L na luzaku.
Co do tarcz to ja bym reklamował tym bardziej że nie mogą się przyczepić niewłaściwego montażu a druga tarcza jest ok.
Kuchenki się nie liczą 
Ogólnie kto jeździ na benzynie i oleju napędowym utrzymuje tych co śmigają na gazie bo nie płacą tak wysokiej akcyzy, a państwo z czegoś musi żyć
. Tak samo żule i palacze, to dzięki nim są wpływy do budżetu 

Neonixos666 napisał(a):Tam są turbiny IHI?
Ta. VF29

Ja generalnie też fury nie oszczędzam szczególnie jak mam na S8 wyskoczyć czy wracając do domu o 23ej, silnik moment się ciepły robi w lato i można cisnąć
Poza tym chyba coś jest zepsute. Szukałem bęzyny z gazem lub bez (lepiej z, zważywszy na to jak bardzo się pierd.....liłem z zakładaniem gazu w VB), ale się trafił ładny diesel w dobrych piniondzach to z rok pojeżdżę i tak będzie ekonomiczniejszy niż teraz
Apropos S8, widziałem ostatnio jadąc kłęby ciemnoszarego dymu, okazało się że to rozbiegana Laguna 2 była, żal patrzeć kurna.
Apropos S8, widziałem ostatnio jadąc kłęby ciemnoszarego dymu, okazało się że to rozbiegana Laguna 2 była, żal patrzeć kurna.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Nieźle 5 stoją,ale chyba trochę przesadził http://olx.pl/oferta/bmw-seria-5-bmw-e3 ... gA7Zp.html
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT