Mazda6 2.0 Pb, 2005, (olx: 246206837), 15.900 zł, Rzeszów.

Tutaj zadajemy pytania na temat opinii o konkretnych egzemplarzach.

Postprzez Koozzkoozz » 22 lip 2016, 11:57

witam Panów serdecznie,
po krótkiej przerwie w szukaniu i prawie zakupieniu brzydkiej Toyoty wróciłem do was ;)
Jest w Rzeszowie pewna interesująca mnie szóstka, tyle że na miejscu nie mam nikogo odpowiedniego do sprawdzenia samochodu (mam tam tylko rodziców, nie będą wiedzieć czym są np progi). Czy któryś z Panów byłby uprzejmy podjechać i zrobić wstępne oględziny tego samochodu? Dalej z serwisem etc już sobie ogarnę ;)
Przy okazji proszę szanowne grono o obejrzenie tego ogłoszenia czy na pewno warte to fatygi i oglądania, znalazłem info że ktoś w październiku sprawdzał Vin u Marianka, więc może ktoś coś kojarzy?

Pozdrawiam!

http://olx.pl/oferta/mazda-6-2-0-benzyn ... gF3E1.html

1.png

2 (kopia).jpg
Początkujący

Od: 29 maja 2016, 14:01
Auto: może 6..

Postprzez e-tomek » 22 lip 2016, 15:13

Z tego co się rzuca w oczy to nieoryginalne alufelgi, było parę tematów z samochodami, które stały na nieoryginalnych, później się okazało, że powypadki.
Oczywiście nie oznacza to, że ten także, ale lampka się może zapalić.

Jak w październiku ktoś sprawdzał to ... też ciekawe, czy cały czas w sprzedaży od tamtego czasu, czy też inaczej.
Forumowicz

Od: 8 gru 2012, 17:03
Auto: Mazda 6 2018

Postprzez Koozzkoozz » 22 lip 2016, 15:53

oki, dopytam dokładnie o te felgi.
Co do sprawdzania w październiku: z informacji od sprzedającego wynika że mniej-wiecej wtedy go kupił (pisał że niecały rok nim jeździ). Sprzedaż z powodu wyjazdu, zdjęcia by to potwierdzały – są robione w tym tygodniu w Anglii – info z exif'a zdjęć
Początkujący

Postprzez Koozzkoozz » 25 lip 2016, 23:03

po oględzinach, gdyby ktoś był zainteresowany:
– szpachla, dużo szpachli
– rdza na nadkolach, drzwiach, progach, podwoziu – było już amatorsko cięte i łatane przy pomocy spawarki
– drut – kilka elementów tylko na nim się trzyma-
– cały układ wydechowy do wymiany, rozpadnie się lada moment
– tył zaliczył dzwona
– brak katalizatora....
Początkujący